Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Onze top 5 beste tondeuses van 2021

Posted on

Het afgelopen jaar zijn de kappers lange tijd dicht geweest in verband met het Corona virus. Hierdoor zijn we met zijn allen zelf aan de slag gemoeten met de kam, schaar en gelpot. Ook voor het onderhoud aan de baard waren we aangewezen op onszelf of onze partner. Grote kans dat je hebt ontdekt, dat je dat eigenlijk altijd wel zelf kunt doen. Heb je dit besloten, dan zul je behoefte hebben aan een goede tondeuse. Maar welke moet je dan hebben? Geen nood, want wij helpen je daarbij met onderstaande top 5 beste tondeuses van 2021.

Top 5 beste tondeuses van 2021

Beste tondeuses 2021 nummer 1: Philips HC9450/15 Tondeuse

Op nummer 1 in onze top 5 beste tondeuses van 2021 staat de Philips HC9450. Als je kijkt naar het uiterlijk van het apparaat, dan valt het meteen op hoe mooi en stylish deze eruit ziet. Normaal zien de apparaten er vrij simpel uit, zonder moderne functionaliteiten, maar de Philips HC9450 heeft zelfs een touch-screen display waarbij je de lengtes van het apparaat kunt aanpassen. Verder is de turbostand uniek aan het apparaat. Wanneer je deze aanzet, kun je gemakkelijker wat zwaarder begroeide haar plekken wegscheren. Je kunt daardoor een enorme lengte trimmen met dit apparaat, namelijk 0,5 mm tot 42 mm! Dat is absoluut niet standaard op tondeuses. Daardoor kun je het gehele gezin voorzien van elk kapsel wat nodig is… 

Beste tondeuses 2021 nummer 2: Panasonic ER1611

De Panasonic ER1611 tondeuse is een oplaadbare tondeuse voor professioneel gebruik. Deze tondeuse met zijn scherpe snijkanten zorgt ervoor dat je nauwkeurig te werk kan gaan. Geschikt voor korte kapsels en de iets langere. De Panasonic ER1611 is een baardtrimmer die vaak gebruikt wordt door barbiers. De trimmer heeft een rubberen coating en ligt daardoor goed in de hand. De messen hebben een hoogwaardig carbon en zijn voor elk type baardgroei geschikt. Deze trimmer heeft een bereik van 0,8 tot 15 millimeter en is met name goed geschikt voor korte snorren en baarden.

Beste tondeuses 2021 nummer 3: Wahl Super Taper

De Wahl Super Taper tondeuse is de meest verkochte snoer tondeuse onder professionele kappers. Deze professionele, hoogwaardige magneet tondeuse is perfect voor elk soort knipwerk en is daarmee zeer veelzijdig. De Wahl Super Taper heeft een krachtige V5000 motor en een professioneel verchroomd snijblad, geschikt voor intensief gebruik. De tondeuse koelt geleidelijk af tijdens het scheren, waardoor je aan een stuk door kunt blijven scheren. De lengte van de snijmessen zijn instelbaar in de lengtes 3, 6, 10 en 13 mm, zodat je verschillende kapsels kunt creëren. Het snoer is 2,4 meter lang.

Beste tondeuses 2021 nummer 4: Wahl Elite Pro

Wahl Elite Pro is een professionele tondeuse voor thuis gebruik. Met 10 opzetkammen met een maximaal verstelbare haarlengte van 2,5 cm en een minimaal verstelbare haarlengte van 1,5 mm kun je alle kanten op met je kapsel. De sterke behuizing zorgt ervoor dat de tondeuse lang meegaat en tegen een stootje kan. De meegeleverde accessoires maken het tot een onmisbare styling kit. Het gewicht van de tondeuse is 1344 gram. Niet alleen de beste keuze wanneer je op zoek bent naar een professioneel apparaat, maar ook als je zoekt naar een thuis tondeuse. Of je nou een kapper bent of niet, je wilt wel het gevoel hebben dat je een apparaat in je handen hebt. Zo’n licht trimmertje is leuk, maar je weet ook dat die binnen de kortste keren kapot kan gaan als je deze per ongeluk laat vallen. Door de zware en sterke behuizing van de Wahl Elite Pro Clipper ben je ervan verzekerd dat het apparaat een flinke tijd mee gaat.

Door de scherpe mesjes die op het apparaat zitten, scheert dit apparaat je kapsel evenredig. Alle haartjes die je tegenkomt, worden moeiteloos afgeschoren. Iets wat je standaard mag verwachten van een kappers tondeuse.

Wat nog meer uniek is aan deze tondeuse, is de hoeveelheid attributen die er toegevoegd zijn bij de aankoop: 10 opzetkammen, een kappersschaar en -cape, reinigings attributen en een opbergkoffer.

Beste tondeuses 2021 nummer 5: Xiaomi Enchen

Xiaomi Enchen is één van de krachtigste Xiaomi tondeuses tot op de dag van vandaag.
Het is ontworpen om de geleidelijke kapsel bij te knippen. Met de volledig stalen T-vormige snijkop, ultradunne fijne tanden, R-vormig stompe hoek ontwerp en 1-3 mm limiet kam, is er een nauwkeurig controle van de lengte van het kapsel.
Het mes van de snijkop is ultradun, tot 0,3 mm en de dikte is de helft van de normale haartrimmer. Het extra brede ontwerp van de snijkop ondersteunt de snelle afwerking.

Kolibrie biedt 10 W professioneel vermogen, de motorsnelheid is 7100 tpm, de tondeuse is zeer soepel en zal het haar niet vangen, elk haar kan gemakkelijk worden gehanteerd.

Toch liever geen tondeuse voor het scheren? Uiteraard kan dat ook!

0