Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Ontdek de voordelen van radiofrequentietoestellen voor jouw salon

Posted on

Met professionele schoonheidstoestellen zoals een radiofrequentietoestel kun je de meest voorkomende problemen van de klanten in jouw salon behandelen. Doordat deze apparaten tot in de diepste weefsellagen door kunnen dringen, bieden ze een ideale methode om de huid te verjongen en oneffenheden in de huid weg te werken. Radiofrequentietoestellen werken op basis van de meest innovatieve technologieën, zijn uitermate veilig en belasten de klant zo min mogelijk.

Wat zijn radiofrequentietoestellen?

Radiofrequentietoestellen zijn professionele schoonheidstoestellen die door middel van Variable Radio Frequency (VRF) de huid tot in de diepste weefsels behandelen. Dit is een innovatieve technologie waarmee de conditie van de huid zichtbaar verbeterd kan worden. Het uitermate egale resultaat wordt doorgaans met enkele sessie bereikt en blijft langdurig zichtbaar. Deze behandeling is voor klanten ook niet oncomfortabel waardoor deze zeer populair is. Bovendien is het eerste resultaat al na één behandeling zichtbaar, waardoor de klant zeker gemotiveerd zal raken om meerdere behandelingen te ondergaan.

Wanneer gebruik je deze professionele schoonheidstoestellen?

Radiofrequentietoestellen kunnen ingezet worden bij verschillende problemen met de huid, zowel oppervlakkige als huidproblemen die zich op diepere huidlagen bevinden. Je kunt dan denken aan de behandeling van acne, huidstriemen en littekens. Deze schoonheidstoestellen zijn echter ook heel goed te gebruiken voor het verjongen van de huid. Rimpels worden vervaagd waardoor de klant na enkele sessies een zichtbare verjonging van de huid ervaart. Na één sessie is er direct een effect zichtbaar en na meerdere sessies wordt er een langdurig egaal resultaat geboekt.

Verjonging van gezicht en lichaam

Radiofrequentietoestellen zijn niet alleen te gebruiken voor de verbetering van de gezichtshuid, het is ook uitermate effectief voor andere delen van het lichaam. Zo kan het schoonheidstoestel bijvoorbeeld gebruikt worden om de huidstriemen die ontstaan tijdens de zwangerschap te verminderen of littekens elders op het lichaam te doen vervagen. Diverse huidproblemen op het lichaam kunnen met deze technologie effectief aangepakt en weggewerkt worden.

Kies je voor het ERA of 4PLUS toestel?

Bekende radiofrequentietoestellen zijn het ERA en het 4PLUS toestel. Het 4PLUS radiofrequentietoestel heeft een vermogen van 55W en is daarmee één van de meest krachtige schoonheidstoestellen om huidproblemen aan te pakken. Het ERA toestel is met 25W minder krachtig, maar is even effectief. Het ERA toestel werkt op basis van Dynamische Quadripolaire Radiofrequentie (DQR), 4PLUS maakt gebruik van Ultra Pulsed Radioporation (UPR). Investeer je in één van deze toestellen dan kun je met een beperkt aantal sessies de huid zichtbaar en langdurig verbeteren.

0