Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Niet te missen food truck festivals in 2018

Posted on

Niet te missen Food Truck festivals in 2018

Een Food Truck festival is een waar walhalla voor de echte Bourgondiër, lekker eten en veel verschillende dingen proberen. De mensen die met hun truck op een food festival staan hebben een passie voor eten en willen ook dat jij het beste voorgeschoteld krijgt. Gezellig in de open lucht, alle verschillende heerlijke vuren, met zijn allen rond tafels genieten met elkaar. Muziekje erbij, in de avond gezellige sfeerverlichting en natuurlijk een knus kampvuur.
Naast het vele eten dat er op een Food Truck festival te vinden is, kun je er vaak ook genieten van heerlijke drankjes, een cocktail bar, een wijnbar en, het belangrijkste, de bierbar. Sommige festivals hebben zelfs een speciaalbier bus.

Het eten is waar het om draait bij deze Food Truck festivals, maar er is voor iedereen wat te doen, zo is er vaak ook een kleine markt bij, een theater en entertainment voor de kleintjes en een festival is natuurlijk niet compleet zonder muziek die er ook meestal wel te vinden is in de vorm van een live band of dj.

food truck festivals 2018

Wil je weten welke food truck festivals 2018 rijk is?

Op 4, 5 en 6 mei vind food festival Appeltje Eitje plaats in Roosendaal, rond de herdenking en bevrijding is er de gelegenheid om volop te genieten van de 20 foodtrucks die het festival rijk is.

Op verschillende data van mei tot en met september door het hele land heen word het festival TREK georganiseerd. Dit festival bestaat dit jaar 5 jaar en is er populair. Het festival bied veel verschillende foodtrucks en genoeg gelegenheid om ook een lekker drankje te pakken. Van Surinaams tot sushi, alles om de smaakpapillen optimaal te laten genieten is op dit festival aanwezig.
Maar dat zijn niet de enige food truck festivals 2018 te bieden heeft.

Het hele jaar door, tot december aan toe is er op verschillende data en verschillende parken en bossen in Amsterdam de Pure Markt te vinden. Een festival voor jong en oud met meer dan 90 ambachtelijke ondernemers die alles uit de kast halen om er een heerlijke dag van te maken.

Foodtruck Festival RRROLLEND is een stuk kleinschaliger maar net zo gezellig. Op verschillende pleinen in Nederland en België, tot en met september is dit knusse festival te vinden.

Een food festival die ook al een paar jaar mee doet en steeds populairder aan het worden is, is Lepeltje Lepeltje. Dit gezellige festival met een uitgebreide keuze aan verschillende foodtrucks vind dit jaar plaats in 6 verschillende steden.

En dit is slechts een kleine greep uit de verschillende food truck festivals in 2018 die de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Ga dit jaar voor Bourgondisch genieten op een food truck festival.

0