Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Met welke sneakers wil jij deze zomer gespot worden?

Posted on

Dagen worden steeds warmer en de zon komt regelmatig weer achter de wolken tevoorschijn. De zomer komt eraan! Tijd dus om de korte broeken en felle kleurtjes uit de kast te pakken. Maar nog leuker: tijd voor sneakers! Tijd om de mooiste, leukste en hipste paren weer uit de kast te pakken. Maar naast de modellen die al een tijdje in de kast staan, is het eindelijk tijd voor nieuwe! Niet alleen omdat de schoenen die je vorig jaar wit kocht, inmiddels grijs zijn geworden… Maar vooral omdat er super veel nieuwe sneakers uit zijn gekomen! Met welke sneakers wil jij deze zomer gespot worden?

Unieke combinaties

Het is ontzettend leuk om je sneakers te matchen bij je outfit. Een zwarte broek, met een cool paar blauwe sneakers en een shirt in dezelfde kleur bijvoorbeeld! Of juist een onverwachte combinatie. Heb je je blauwe sneakers weleens met een rood shirt gecombineerd? Of je rode sneakers met een geel paar sokken? Deze verrassende combinaties kunnen superleuk zijn, zeker op mooie zomerdagen! Zo maak je simpele kledingstukken ineens een stuk bijzonderder, zonder al te veel moeite!

Karhu sneakers

De Karhu sneakers zijn dé hit van deze zomer. Door leuke kleurtjes en verschillende opties kun je ze combineren met bijna alles! Draag je veel rood? Dan zijn de Karhu sneakers in Lunar Rock/ Pureed Pumpkin misschien iets voor jou. Liever een meer basic schoen die bij alles past? Dan zijn de Jet Black/ Celery misschien leuk! Je vindt alle toffe kleuren op THBX.nl!

Kleur!

2019 is het jaar van de kleur. Niet alleen in een outfit, maar ook verschillende kleuren in je sneakers! Een oranje schoen met blauwe details, of een blauwe schoen met roze details… Anything goes! Combineer het met een hele zwarte of hele witte outfit, waardoor je schoenen opvallen. Dat is dé hit van deze zomer!
Kleur dus. En hippe, onverwachte combinaties. Dat zijn de trends voor deze zomer! Door deze simpele tips kun je er super stijlvol bijlopen deze zomer, zonder al te veel moeite. Zo is het voor iedereen makkelijk om er goed uit te zien!

0