Met welke schoenen maak jij deze zomer helemaal de blits?

Als de zomer haar intocht weer maakt gaan bij veel mensen de sneakers weer uit de kast. De zomer is dan ook de ideale tijd van het jaar om nieuwe schoenen te kopen en de schoen als kernpunt van de outfit te zien. Maar welke schoenen zijn deze zomer in?

Nike of Adidas

Als je sneakers wilt kopen, dan kom je al snel bij een aantal bekende merken uit. De meest bekende sneakermerken zijn natuurlijk Nike en Adidas. Beide merken zijn erg geschikt voor een goede zomerschoen. Denk bijvoorbeeld aan de Adidas Stan Smith, die naast erg stijlvol ook als zakelijke schoen door kan gaan. Of wat dacht je van de Nike Air Max, die al sinds jaar en dag een populaire schoen is. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Deze klassiekers zijn dan ook ideaal voor in de zomer.

Merkloze sneakers

Ondanks dat de grote merken zoals nike en Adidas erg gewild zijn onder de sneaker liefhebbers zien we ook de ‘merkloze sneakers’ steeds populairder worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sneakers van Sacha.nl. Hier vind je een uitgebreide selectie kwalitatieve sneakers die goed aansluiten bij de laatste sneakertrends.

Hippe herenschoen

Ook nettere herenschoenen zijn erg geschikt om deze zomer in rond te lopen. Herenschoenen zijn namelijk lang niet meer alleen voor oude, saaie mannen. Ze zijn tegenwoordig helemaal in de mode. Er zijn dan ook tal van variaties beschikbaar in allerlei kleuren en prints. Een echte durfal koopt een herenschoen in een uitdagende print. Zo weet je zeker dat je op gaat vallen deze zomer. Zo zijn er bijvoorbeeld schoenen in een felle kleur of met een slangenprint. Erg gedurfd en deze kan deze zeker ook een twist geven aan je outfit. Zo kan je van een simpel t-shirt en een broek toch nog iets heel moois maken.

Schoenen zijn namelijk een onderdeel van een stijl. Door een bepaalde schoen te dragen, geef je onbewust ook een signaal af van wat voor persoon je bent. Heb je bijvoorbeeld nieuwe schoenen aan, of draag je een paar dat eigenlijk al versleten is? Door te kiezen voor mooie, nieuwe en uitdagende schoenen laat je zien dat jij ook een uitdagend en interessant persoon bent. Het is dus een erg goed idee om jezelf af en toe te trakteren op een nieuwe schoen.