houten zonnebril

Met deze 5 tips ga jij deze zomer stijlvol de deur uit!

Anno 2018 is er erg veel te vinden op het gebied van gadgets en trends. Maar waarmee kun je je nou echt vertonen op straat?

Zonnebrillen

Wanneer je gaat kijken naar zonnebrillen zie je erg veel hippe en moderne trends als je om je heen kijkt. Momenteel zijn houten zonnebrillen helemaal in. Een stijlvolle houten zonnebril zorgt voor een duurzame en degelijke uitstraling. Je weet dat je niet alleen iets uniek in handen hebt, maar ook iets wat langere tijd zal meegaan.

Fitbit

Je hebt het vast wel vaak gezien: hardlopers met een smart polsbandje die hun hartslag meet. Ook in 2018 is dit een van de bestsellers qua gadgets. Het heeft een uniek en compact design. Met de vele opties heb je een erg handig apparaat om je gegevens bij te houden.

Koptelefoons

Als je van muziek houdt, dan mag een stijlvolle draadloze koptelefoon niet ontbreken als je op de fiets bent of hardloopt. Er zijn diverse bekende merken die zeer goede kwaliteit leveren en waarmee je zeker zult opvallen. Als je het liever compact houdt, dan heb je ook genoeg keuze in trendy oordopjes die veel gemak en kwaliteit kunnen bieden.

Horloges

Niemand kan meer om de smartwatches heen, het is een populaire trend die al langere tijd aanwezig is. Met een smartwatch ben je van alle gemakken voorzien, mails openen, whatsapp berichten ontvangen en natuurlijk ook de tijd aflezen;-). Dit jaar komt er nog een nieuwe trend bij op het gebied van horloges: namelijk het houten horloge. De mooiste houten horloges zijn terug kun je in horlogewinkels vinden, maar ook online heb je volop mogelijkheden.