Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Maandelijkse bucketlist #5: Maak een roadtrip met je beste vriend

De maand mei is aangebroken. Nieuwe maand, nieuwe challenge! De maand mei doet ons altijd denken aan reizen, de wereld ontdekken, er op uit gaan. En wat is er beter dan deze gedachtegang te koppelen aan de nieuwe monthy bucketlist challange? De uitdaging van deze maand is om een roadtrip met je beste vriend te maken. 

Waarom een reis maken met je beste vriend 

Weet je nog, vroeger, toen je wat jonger was, toen je nog op de middelbare school zat je dag in dag uit kon chillen met je vrienden. Het enige wat je te doen had buiten school was huiswerk, je sport en misschien een bijbaantje in de supermarkt. Verder was er genoeg tijd om samen met je beste vrienden lekker de hele dag te niksen. Gewoon samen zijn. Misschien wat gamen, filmpje kijken, gewoon chillen. 
Nu je wat ouder bent merk je dat je echt tijd voor elkaar moet inplannen. Want ook al ken je elkaar al jaren, in vriendschappen moet je blijven inveteren. Nu gaat je tijd op naar je fulltime job, of misschien juist je jobhunt, je partner en wellicht ook al kids. Maar die quality time met je beste vriend is ook belangrijk en daarom plan je deze maand samen een leuke roadtrip.

plan een roadtrip

Plan een roadtrip 

Plan een roadtrip, hoe leuk klinkt dat? Ieders budget ziet er anders uit en ieders thuissituatie is anders. Kan jij een dag weg, een weekend of een week? Voor alle opties zijn er genoeg leuke dingen te doen. 

Dag road trip: Ga een dag op en neer naar Antwerpen. Of als je in het zuiden van het land woont, ga naar Groningen. In beide steden is er genoeg te doen en met een paar uur in de auto zul je samen genoeg tijd hebben voor een goede catch up sessie. 

Weekend road trip: Pak de auto en ga een weekend kamperen in Duitsland. Of Frankrijk. Zijn jullie actief en houden jullie van sportieve vakanties? Neem dan je surfplanken mee en ga lekker surfen in Frankrijk. De westkust heeft zeeën met perfect surf weer in de mei maand! 

Week (of langer) road trip: Dit is de ultieme roadtrip met je beste vriend. Als je beide de tijd en het geld hebt ga dan naar Amerika voor de ‘ultimate route 66 roadtrip’. Rijd van Chicago (oostkust) naar Los Angeles (west kust) en maak vooral veel tussenstops. Je zult van alles tegenkomen. Stedelijke steden, boerendorpen, woestijnen en alles wat er tussen zit. Dat zal een reis om nooit te vergeten worden!

0