Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Luxe mannenweekend naar Dubai

Na nog geen zeven uur vliegen kun je landen in de bakermat van luxe en exotiek, Dubai. Je krijgt voor net geen driehonderd Euro per persoon voor een heen- en terugreis, de prachtigste landschappen te zien en de meest mondaine resorts. De hotels scoren allemaal van excellent tot superbe en beconcurreren elkaar met weelde en overdaad. Wie op deze locatie een mannenweekend organiseert kan rekenen op de eeuwigdurende titel van ‘BBE’ zijnde Best Buddy Ever.

Volop entertainment in Dubai

Naast de talloze shops, gezellige restaurants, adembenemende stranden en een paar boeiende culturele locaties biedt Dubai ook een heel gamma entertainment attracties aan. Wie avontuurlijk ingesteld is en houdt van uitdagingen komt hier helemaal aan zijn trekken. Zowel in de stad zelf als in de raadselachtige woestijn kun je dingen zien die je nergens anders vindt.

Voor cultuur snuiven ga je eigenlijk niet naar Dubai

Omdat het emiraat in relatief korte tijdspanne veranderde van een eenvoudig havenstadje naar de wereldstad die ze nu is, zijn de bezienswaardigheden op cultureel vlak niet echt talrijk. Wel kun je in de Bastakiya wijk nog steeds de geest van vroeger ruiken in de oude gerestaureerde authentieke huizen, de oude stadsmuren bewonderen en het oude fort. Maar daarmee heb je het eigenlijk wel gehad.

Dubai een perfecte plek voor een adrenaline rush!

Voor wie graag op de skilatten staat en wat anders wil dan een wintersport in Canada kan zijn lol op in de gigantisch grote ‘Mall of the Emirates’, hier vind je een indoor skipiste die bewoond wordt door een familie pinguïns, heel erg het bezoeken waard.

Snelheidsduivels kunnen hun hart ophalen door plaats te nemen in één van de speedboten die met adembenemende snelheden over de Arabische Golf scheren. Er is ook een echt racecircuit waarop je zelf achter het stuur van een snelle racewagen kunt kruipen en niet enkel de snelheid van de wagen kunt opdrijven maar ook jouw adrenalinegehalte. Zoek je het liever in de hoogte dan zal een skydive over de Palm Jumeirah voor jou een moment worden wat nooit meer van je netvlies verdwijnt. Dunebashen en daarbij kilo’s zand vreten in de hete woestijn of plaats nemen in de mand van een heteluchtballon die jou en je vrienden op een rustige manier het landschap zal laten bewonderen, je kunt het zo gek niet bedenken. Een trip naar Dubai heeft zoveel mogelijkheden dat jij en je vrienden zich geen enkel ogenblik hoeven te vervelen.            

0