Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Lingerie kopen voor je vriendin? The do’s and don’ts

Je wilt je vriendin zo nu en dan verrassen met wat leuks: dit kan een leuk uitje zijn, een bos bloemen, uit eten gaan, maar ook spannende lingerie kan natuurlijk een mooie optie zijn. Maar voordat je een berg aan kleding gaat kopen kan je het beste eerst kijken wat nou echt een goede optie is. Hier vind je praktische tips voor het kopen van lingerie voor je vriendin.

Jouw smaak, haar smaak

Iedereen heeft een eigen voorkeur en smaak voor bepaalde kleuren, stoffen en design. Dit geldt zeker voor kleding. Koop spannende kleding alleen als je zeker weet wat de smaak is van je vriendin. Als je dit niet weet, kan je het best eens een keer bespreken, het zou natuurlijk zonde zijn als je een verrassing haalt die ze totaal niet mooi vindt. Even spieken in de kledingkast kan al voldoende zijn.

De juiste maat

Zorg dat je de juiste maten weet van je vriendin en kijk ook naar reviews om te weten te komen of de lingerie niet kleiner of groter valt. Vooral een te kleine maat kan natuurlijk vervelend zijn voor sommige vrouwen. Lingerie kopen voor je vriendin kan je beter goed voorbereid doen, dat voorkomt sneller teleurstellingen. Als je het echt niet weet, kan je uiteraard navraag doen in een lingeriezaak. Deze verkopers hebben er tenslotte verstand van.

Niet meteen te extreem

Sommige vrouwen houden van overdreven, anderen juist niet. Zorg dat je in ieder geval weet van je vriendin wat zij nou wel en niet kan waarderen. Sommige lingerie kan net wat te verhullend zijn, misschien iets wat je vriendin nou juist niet wilt. Je kunt uiteraard ook ideeën opdoen van haar huidige lingerievoorraad om te bepalen wat zij zelf leuk vindt.

Kwaliteit

Nog een kandidaat op het lijstje van tips voor het kopen van lingerie is kijken naar de kwaliteit. Ga niet meteen voor de laagste prijs als je toevallig iets ziet wat er leuk uitziet. Niet alleen een juiste maat is belangrijk: ook de kwaliteit moet wel goed zijn, je vriendin moet er tenslotte de hele dag mee lopen. Kies dan liever voor een lingerieset welke een goede steun geeft aan het lichaam en ook nog eens duurzaam is. Het is natuurlijk zonde als er al snel slijtage optreedt.

Last but not least

Misschien nog wel het belangrijkste: spannende lingerie is niet alleen een leuk cadeau voor haar, maar natuurlijk ook gewoon voor jou!

0