Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Leuke heren boxershorts

Heel lang was ondergoed iets voor vrouwen en voor heren meer noodzakelijk kwaad. Dat is tegenwoordig wel anders, want ondermode of ondergoed wordt ook voor mannen steeds belangrijker. De moderne man wil er van top tot teen verzorgd bijlopen, en daar horen leuke boxershorts bij.

Schoorvoetend van slip naar boxershorts

Heel lang hield de moderne man vast aan de slip en ging het schoorvoetend richting boxershorts. Tegenwoordig discussieert de moderne man gewoon mee over zaken als draagcomfort, gezondheid, duurzaamheid en ook een sexy uitstraling als het gaat om ondergoed. Behalve de boxershorts is ook de Cup aan een opmars bezig. Een Cup? Jazeker, dat is het ondergoed met een speciale buidel voor de testikels.

De trendy en sexy man draagt leuk ondergoed

Bij de mannen is toch al sprake van steeds gewaagder ondergoed, iets dat voorheen nog uitgesloten was. De man droeg een degelijke slip, de vrouw eventueel een string. Hoe anders is dat nu. Niet voor niets groeit de ondergoed industrie weer volop en heb je als man nu ook de keuze uit slips, boxershorts, heren strings en G-strings. Daarmee heeft ondergoed voor mannen een bijzonder traject afgelegd. Was de onderbroek aanvankelijk noodzakelijk kwaad, nu is het een wezenlijk onderdeel van de outfit van de trendy en sexy man. De persoonlijkheid van de moderne man zie je af aan het ondergoed tegenwoordig.

Bamboe boxershorts

Nieuwe trend is ondergoed van bamboe, perfect voor de moderne en trendy man. Bamboe draagt ontzettend fijn en uiteraard milieuvriendelijk. Bovendien voelt bamboe aan als zijde, iets dat veroorzaakt wordt door het ronde oppervlak van de bamboevezels. Ondergoed van bamboe heeft een enorm hoog draagcomfort, het is verwonderlijk dat ondergoed van bamboe niet eerder toegepast werd. De bamboe boxershorts zijn bovendien hypoallergeen en werken verkoelend in de zomer en verwarmend in de winter.

Bamboe neemt beduidend meer vocht op

Bamboe is bovendien uitzonderlijk sterk en daardoor gaan de boxershorts van bamboe langer mee. Overigens kreukt de stof niet en uiteraard kun je het gewoon in de wasmachine wassen. Nog iets; bamboe neemt beduidend meer vocht op dan katoen en de pasvorm is perfect. Bovendien blijven de boxershorts van bamboe gewoon mooi, ook nadat je ze al heel vaak gewassen hebt.

0