Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Koester je voeten met slippers op maat

Posted on

Na en hele dag op dichte schoenen te hebben gelopen, wil je thuis wel iets comfortabels. In de winter zijn dat wellicht gympen maar in de zomer zijn slippers en sandalen heerlijk luchtig om te dragen. Maar deze schoenen zijn helaas niet echt stevig. Vaak zijn slippers gemaakt van dun materiaal en bieden ze niet de juiste ondersteuning aan je voeten. Wanneer jij snel last heb van je voeten tijdens het lopen of wanneer je steunzolen gebruikt, zijn slippers dikwijls niet bruikbaar. Gelukkig is daar iets op bedacht; je kunt namelijk kiezen voor slippers op maat. Slippers op maat hebben namelijk de mogelijkheid om een steunzool te verwerken.

Wanneer kies je voor slippers op maat?

Veel mensen hebben last van voetklachten. Denk bijvoorbeeld aan standsafwijkingen zoals de vergroeiing van de grote teen, maar je kunt ook last hebben van een vergroeid middenvoetsbeentje bij je kleine teen. Hierdoor zitten schoenen vaak wat minder lekker of passen ze niet geheel om je voet. Ook kan je last krijgen van je onderrug door bijvoorbeeld beenlengte verschil. Door slippers op maat te maken, loop jij ook in de zomer op schoeisel dat past bij jouw vorm voeten en die je lichaam voldoende ondersteunen. Kies je voor slippers op maat dan kan er bijvoorbeeld een steunzool worden toegevoegd voor extra steun of kan er een benodigde hiellengte worden toegevoegd zodat je geen last krijg van je rug. Je krijgt speciale slippers op maat die passen bij jouw voetklachten. Hierdoor kun je ook in tijden van heerlijk weer pijnvrij op slippers of sandalen lopen.

Slippers op maat, waar verkrijgbaar?

Wil jij graag slippers op maat? Dan kan je een afspraak maken bij een aangesloten voetspecialist. Deze beschikken over benodigde aanmeetapparatuur zodat jouw voeten precies kunnen worden opgemeten. Je voeten worden digitaal in gescand en hierna krijg je verschillende maten aangemeten om te kijken welke maat het beste bij jouw voet of voeten past. Hierna kan je de slippers op maat nog verder personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de binnen voering zelf uitkiezen, het voetbed, bovenwerk of loopzool zelf verder aanpassen. Op die manier kan jij hippe en goed zittende slippers op maat bestellen. Nadat de voetenspecialist alle benodigde metingen heeft gedaan en wensen heeft genoteerd, duurt het ongeveer 3 weken voordat de slippers klaar zijn voor levering.

Kies leuke slippers uit

Naast het voordeel dat je de slippers op maat helemaal zelf kunt customizen op het gebied van materialen, loopzolen, afdeklagen en kleuren, kun je ook kiezen uit een uitgebreide collectie. De collectie van slippers op maat en diverse sandalen is groot. Zo zijn er verschillende materialen, denk aan leer, suède, microfiber of kurk. Je kunt kiezen voor sandalen met riempjes of met een brede band. Ook slippers zijn er met brede banden, dunnen riempjes of verstelbare banden van klittenband. Ook zijn er zelf vegan slippers opgenomen in de collectie. Wat je ook kiest, je vindt altijd wel een paar hippe slippers op maat die passen bij jouw wensen.

0