Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Kan jouw zelfvertrouwen wel een extra boost gebruiken? Wij geven je drie makkelijke tips

Meer zelfvertrouwen voor mannen, waar kun je dat kopen? 

Je hebt mannen die bulken van het zelfvertrouwen en je hebt mannen die te weinig zelfvertrouwen hebben. De eerste categorie heeft heel andere problemen dan de tweede. We richten ons in dit artikel even op de man die wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken kan. Drie tips om je beter te voelen. Zo kun je zelfvertrouwen extra boosten. 

Tip 1: dat weergaloze outfit 

Het gezegde ‘het oog wil ook wat’ is misschien al zo oud als de mensheid, maar het is waar. Wil je een leuke date, dan zul je iets van je uiterlijk moeten maken. Zorg dus dat je van top tot teen verzorgd bent. Ga naar de kapper, zorg dat je schoon bent, trek een outfit aan waarvan iedereen zegt dat je er geweldig uitziet. Schoonheid kun je niet kopen, maar de entourage er omheen wel. Een man met een lekker geurtje is voor de meeste vrouwen aantrekkelijk. 

Tip 2. Oefenen voor de spiegel 

Hoe spreek je iemand aan? Hoe hou je een gesprek gaande? Niets is zo saai als een persoon die enthousiast op je afkomt, je iets te drinken aanbiedt en vervolgens naast je gaat zitten zwijgen. Ben jij zo’n verlegen type die zich koortsachtig afvraagt wat je moet zeggen? Ga dan thuis eerst eens voor de spiegel oefenen hoe je een gesprek moet voeren. Oefen niet alleen openingszinnen, maar juist ook zinnen waarmee je een gesprek gaande kunt houden. Een goede manier om een gesprek gaan te houden is bijvoorbeeld het stellen van vragen. Stel vragen aan je date zodat die ander kan vertellen. Toon interesse door te knikken, en stel aan de hand van de informatie die je krijgt, steeds weer nieuwe vragen. 

je zelfvertrouwen extra boosten

Tip 3: Je zelfvertrouwen extra boosten met je lichaamshouding 

Loop als iemand met zelfvertrouwen. Het is een rare vergelijken om een dier als voorbeeld te nemen, maar zomenteen zul je begrijpen waarom. Dieren zonder zelfvertrouwen lopen met hun hoofd naar beneden en hun staart tussen hun benen. Ze stralen angst en zwakte uit. Onzekere mannen doen dat ook. Ze laten hun schouders hangen, verschuilen zich het liefst achter een bos haar of achter een laptop of studieboek. Wat kun je doen om je lichaamshouding te veranderen zodat je je sterker zal voelen? Loop rechtop en til je kin omhoog. Zet je schouders recht en kijk nieuwsgierig de wereld in. Ontmoet je een aardig persoon, grijns dan eens vriendelijk. Zeg goedemiddag of begin een gesprek. Acteer wie je zou willen zijn, zo word je op den duur wie je wilt zijn.

0