Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Je zomer ziet er net iets cooler uit wanneer je op een surfplank staat. Ga dus surfen!

Heb je er al eens over nagedacht om te gaan surfen in Nederland? De golven zijn hier niet al te wild en te heftig, wat het een ideale plek maakt om jouw eerste lessen te volgen. Je kunt perfect de basis leren, zoals het waxen van je bord en de balans vinden op een surfplank. Want laten we eerlijk zijn, je zomer ziet er net iets cooler uit wanneer je op een surfplank staat.

Surfen in Nederland met een comfortabel en warm surfpak

kies je voor een surfvakantie naar het buitenland, dan zie je regelmatig surfers in enkel een t-shirtje en boardshorts. Het zonnetje schijnt hier volop en het water heeft simpelweg meer tijd gehad om op te kunnen warmen. Echter kan de zomer in Nederland helaas niet altijd tropisch en warm zijn. Kies er daarom voor om jouw lessen in het water te volgen met een comfortabel en warm surfpak. Je voorkomt hiermee onderkoeling en kunt het lang volhouden in de Nederlandse wateren.

Plan een onvergetelijke surfvakantie naar het buitenland

Heb je dit jaar nog geen vakantie geboekt en lijkt een surfvakantie je wel wat? Dan dat gevallen is een surfvakantie Frankrijk wel wat voor jou. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan backpacken en dit te combineren met bijvoorbeeld surfen op Bali. Wil je iedere golf tijdens jouw reis zo goed mogelijk proberen te pakken? In dat geval is het volgen van een aantal surflessen in Nederland zeker geen overbodige luxe.

leren surfen buitenland

Je kunt er ook voor kiezen om te leren surfen buitenland

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te leren surfen buitenland. Zo wordt jouw surfvakantie Frankrijk of het surfen op Bali ook nog eens onwijs leerzaam! Volg je liever surflessen in Nederland? In dat geval kun je uitstekend terecht op de standen van Scheveningen en Zandvoort.

0