Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Is er iemand jarig? Geef een boeket cadeau!

Posted on

Hiep, hiep hoera, er is iemand jarig en dat moet gevierd worden. Hoe maak je die ene dag voor iemand nóg specialer? Precies, door fleurige bloemen te verzenden. En dan gaat het niet perse om de bloemen, maar om het stukje aandacht dat je meegeeft. Het genot dat de jarige nog minstens een week na zijn of haar verjaardag nog heeft van een prachtige bos bloemen op tafel. Welke bloemen moet je cadeau geven aan een jarige? Lees dit blog voor tips.

Welke bloemen voor een verjaardag?

Welke bloemen kies je nu als cadeau voor een jarige? Dat is afhankelijk van meerder factoren, waar kun je aan denken?

  • Wie is de jarige job?
  • Wat is jouw budget als cadeau voor die jarige?
  • Wat is de smaak van de jarige?
  • Welk seizoen is het?
  • Welke bloemen of kleuren passen mooi bij het interieur van de jarige?

Dit zijn maar een paar ideeën waar je aan kunt denken, voor je een boeket besteld voor iemand die jarig is. Welke factoren vind jij belangrijk?

Bloemen en meer

Vind je alleen bloemen niet genoeg? Bij onder andere Regiobloemist kun je nog meer extra’s bestellen bij je bloemen. Denk aan een heerlijke fles wijn, laat de jarige genieten van lekkere chocolade of bestel de bloemen compleet met een vaas. Er is ook een mogelijkheid om een persoonlijk kaartje bij de bloemen te verzenden. Daar kun je je persoonlijke boodschap op achterlaten, wat de jarige nog specialer laat voelen.

Bestel bloemen bij de Regiobloemist

Ben je er helemaal van overtuigd dat bloemen voor iemand die jarig is, een ultiem cadeau is? Je kunt de gewenste bloemen bestellen bij Regiobloemist. Regiobloemist verzendt de bloemen naar een bloemist bij de ontvanger in de buurt, zodat de bloemen zo snel en veilig mogelijk verzonden worden. Heb je een bos bloemen voor iemand in Duitsland, dan kan dat via de Regionsflorist. Schiet het je tijdens je koffiepauze ineens te binnen dat je tante jarig is en wil je toch laten weten dat je aan haar denkt? Je kunt voor 14.00 bestellen en alsnog de bloemen dezelfde dag laten bezorgen.

0