Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Is een mannenweekend in Zuid-Frankrijk iets voor jou en je vrienden?

Als goden in Frankrijk

Weekendje weg met de mannen? Denk dan eens aan Zuid-Frankrijk! Zon, zee, bruisende steden en altijd een terrasje in de buurt om er met zijn allen eentje te drinken. In voor een culturele uitstap, een wijngaard bezoeken? Allemaal geen probleem in la douce France.

Saint Tropez

Begeef je bijvoorbeeld tussen de beau monde van Saint Tropez. In deze havenstad kun je luxe jachten spotten, vervolgens slenter je door de historische straatjes om uiteindelijk neer te strijken op een terras bij een van de vele uitstekende visrestaurants.

Nice

Willen jij en je vrienden het nog iets grootser? Bezoek dan Nice, met zo’n 350.000 inwoners de grootste stad van de Côte d’Azur. Wandel (of trim!) over een van de mooiste boulevards van Frankrijk, de Promenade des Anglais. Je kunt in Nice ook een Vélo Bleu (blauwe fiets) huren om de stad te verkennen. Zo ben je in mum van tijd bij het Matisse-museum en fiets je ook nog even langs de befaamde kathedraal.

Villa

En wat is er nog heerlijker dan zo’n dag vol activiteiten af te sluiten met een poolside bbq bij je eigen villa? Huur eens een luxe villa bij https://www.azurselect.nl/. Hier vind je appartementen, villa’s, en gîtes binnen ieders budget. Aan jullie de keuze hoe luxe het mag zijn. Je vindt de huizen in heel de regio Zuid-Frankrijk, dus er is altijd wel een leuke stad of bezienswaardigheid in de buurt.

Monaco

Als jullie je mannenweekend willen terugverdienen, is het een optie om een gokje te wagen in het casino van Monte Carlo. Of misschien pikken jullie liever een Formule 1 race of de wereldberoemde rally mee? In Monaco bruist het altijd van de evenementen, never a dull moment!

Cabrio

Na al dat stedelijk geweld zijn jullie vast even toe aan iets rustigs. Huur dan eens een cabrio en toer over de Grande Corniche. Deze bergweg van 30 kilometer ligt tussen Nice en Menton. Geniet van het prachtige uitzicht dat het decor was voor o.a. James Bondfilms. Stap uit om te kijken bij ruïnes en pittoreske dorpjes.

Actief

Zijn jullie een sportieve club vrienden? Wat dacht je dan van een dag vol actie! Glij van de Tyrolienne de la Colmiane, de langste tokkelbaan van Frankrijk. Of huur eens elektrische mountainbikes om het achterland van Nice te verkennen. Volop mogelijkheden om actief bezig te zijn op, aan of in het water!

Overtuigd van een mannenweekend in Zuid-Frankrijk? Ga dan snel op zoek naar jullie mancave!            

0