Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

IPA bier kopen

Posted on

Wilt u graag IPA bier kopen? Bij Misterhop bent u aan het juiste adres. Bestellen kan eenvoudig en snel online en u heeft de keuze uit een heel ruim aanbod bieren. Wij leggen u in deze blog graag uit wat u moet weten over IPA bieren.

Wat is IPA bier?

IPA staat voor India Pale Ale. IPA is een bierstijl binnen de categorie Pale ale. Oorspronkelijk komt deze bier uit Engeland. IPA bier staat bekend om de extra hoppige kenmerken en de bittere smaak. Aan deze biersoort wordt meer hop toegevoegd dan bij normaal pils.

Aanbod

Bij Misterhop vindt u een ruim aanbod IPA bier die u kunt bestellen. Selecteer op de categorie IPA en u vindt alle bieren die deze online bierspecialist verkoopt. Ideaal is dat dit bedrijf ook een top 10 IPA bieren heeft samengesteld. Neem zeker een kijkje in deze top 10 en kies de bieren uit die u het lekkerst lijken. Bij Misterhop vindt u zowel IPA bieren in flesjes als in blikjes.

Bierpakket

Ook vindt u bij Misterhop een bierpakket gevuld met IPA bieren, perfect voor iedereen die kennis wil maken met diverse IPA bieren. Dit pakket is ook erg leuk om cadeau te geven aan een bierliefhebber.

Waarom bestellen bij Misterhop?

Wilt u ook graag bestellen bij Misterhop? Dan kunt u uitgaan van heel veel voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld nooit lang te wachten tot uw aankoop in huis is, want u kunt hier uitgaan van een erg snelle levertijd. Als u namelijk voor 18:00 uur een bestelling plaatst, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis. Ideaal dus als u last minute nog op zoek bent naar een cadeau. Daarnaast geldt dat u geen verzendkosten hoeft te betalen als u een bestelling plaatst van €50 of meer.

Advies nodig?

Wilt u ook graag IPA bier van Misterhop? Maar heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat, voordat u overgaat tot het doen van een bestelling? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. U wordt graag verder geholpen, zodat u een juiste keuze maakt.

0