Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Inspiratieloos voor het kopen van een leuk cadeau? Hier een aantal ideeën met een knipoog

Posted on

Vind jij het ook lastig om leuke en originele cadeaus te bedenken voor jouw maten? Lees dan gauw verder. Wij hebben hier een lijstje opgesteld met leuke cadeaus met een knipoog. Zo verras je jouw vrienden altijd met een ludiek cadeau!

Voor de chef

Is jouw vriend geen keukenprins? Stimuleer hem dan met een perfect cadeau voor in de keuken. Een leuke keukenset inclusief kookboek kan zijn inspiratie voor de keuken doen toenemen. Natuurlijk moet deze keukenset ook gepaard gaan met een ludieke short. Dit kan een short met gedrukt embleem zijn met zijn naam, maar natuurlijk ook een lekker fout short met een afbeelding van een gespierde gozer of een naakte vrouw.

Pocketpussy

Iedere man kan een pocketpussy wel waarderen. Geef jouw vrienden een cadeau met knipoog en verras ze met deze kunstvagina. Deze kun je letterlijk in je broekzak bewaren voor wanneer je deze nodig zult hebben. Je zult flinke lachbuien kunnen verwachten met dit handige en ludieke cadeau.

Mok met print

Ga voor een klassieker, de mok met print. Dit is een cadeau waarmee je de plank nooit kunt misslaan. Jij bent immers de kunstenaar die bepaald welke afdruk op de mok zal komen. Een goede optie is natuurlijk een minder charmante foto van de ontvanger van de mok. Heb je nog een gênante foto van tijdens het uitgaan? Dit is een perfecte foto om op de mok af te laten drukken.

Bierboek

Is de jarige een echte bierkenner of kan hij wel een speciaalbiertje op z’n tijd waarderen. Dan is natuurlijk literatuur over dit onderwerp altijd een goede cadeauoptie. Geef jouw jarige wat onderzoeksliteratuur cadeau over bier. Er zijn genoeg informatieve boeken over bier die perfect als verjaardagscadeau kunnen dienen.

Dagje sauna

Verras jouw vriend met een full-inclusive dagje sauna. Dit is natuurlijk een cadeau wat twee vriendinnen en stuk eerder zouden uitkiezen. Maar kies voor deze ludieke optie en geniet samen van een heerlijk dagje ontspannen in de sauna. Geniet van pure rust en ontspanning en verras hem met dit ludieke cadeau.

Het vinden van een origineel en leuk cadeau hoeft helemaal niet lastig te zijn. Kies voor een grappig of ludiek cadeau waar je met z’n allen flink om kunt lachen. Deze cadeaus met knipoog zijn altijd een succes.

0