Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Iedere gelegenheid vraagt om een ander paar schoenen

Iedere gelegenheid vraagt om een ander paar schoenen. Simpelweg omdat de juiste schoenen de kers op de taart zijn van je hippe outfit, je zakelijke pak er net wat duurder uit laten zien of omdat je gewoon comfortabel naar een festival wilt kunnen gaan. Elke man heeft daarom een aantal fijne paren schoenen nodig. Zo kun je altijd afwisselen, en heb je voor elke gelegenheid een geschikt paar bij de hand. Je kunt immers niet naar je werk op slippers, en hoewel sneakers onmisbaar zijn in elke garderobe zijn ook sneakers niet voor elk moment even gepast.

Hoeveel paar schoenen heeft een man nodig?

In principe heeft een man minstens vijf paar schoenen nodig: nette schoenen, sneakers, slippers, wandelschoenen en een hip en casual paar schoenen zoals veterschoenen of boots. Hiermee heb je alle basics bij de hand en ben je voorbereid voor de meest voorkomende gelegenheden zoals een zakelijke afspraak, een dagje uit, vakantie, een sportieve of actieve dag en een feestje of date. Mocht je fulltime op kantoor werken en altijd nette schoenen dragen dan is het natuurlijk niet verkeerd om meerdere paren nette schoenen te hebben. En hetzelfde geldt natuurlijk voor andere soorten schoenen als je ze bijna elke dag draagt! Alle andere soorten schoenen zoals snowboots, pantoffels, sportschoenen, sandalen en regenlaarzen zijn optioneel (en maar net afhankelijk van jouw dagelijkse leven en voorkeuren).

Wat als je geen zin of tijd hebt om nieuwe schoenen te shoppen?

Mis jij nog een basic paar schoenen in jouw garderobe of heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid op de planning staan waarin jij de show wilt stelen met jouw schoenen? Dan wordt het tijd om te shoppen. Mocht je hier nou niet zo’n fan van zijn, en geen tijd of zin hebben om stad of land af te lopen dan kun je gelukkig ook gemakkelijk en snel vanuit huis nieuwe schoenen scoren. In onder andere de collectie van Floris van Bommel vind je allerlei soorten heren schoenen, die perfect passen bij verschillende gelegenheden. Uiteraard vind je ook in de heren schoenen sale de beste koopjes, en kun je misschien zelfs wel meerdere paren schoenen vinden voor een aantrekkelijke prijs. Zo ben jij nog beter voorbereid op elk avontuur die jij in je agenda hebt staan, of waar je spontaan tegenaan zult lopen op je nieuwe schoenen!            

0