Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Ideaal voor de man: Snel aan de slag met een maatwerk aluminium profiel!

Posted on

Mannen willen snel aan de slag kunnen, ook met een klus(je). Wij begrijpen die behoefte, vandaar dat wij al onze aluminium profielen perfect op maat gezaagd aanleveren. Wanneer je eindelijk alles klaargezet hebt om met de klus te starten (die al veel te lang open staat natuurlijk), wil je meteen kunnen starten. Niets zo vervelend om dan nogmaals alles te gaan meten en de aluminium profielen zelf weer af te tekenen en op maat te zagen, zeker in het geval er een verstekzaagsnede gewenst is, dan kost het nog meer tijd! Maar geen zorgen hoor alle aluminium profielen bij ALUMINIUMvakman kunnen op maat gezaagd besteld worden, tot op de mm nauwkeurig uiteraard! 

Altijd een ‘stukje maatwerk’.

De meeste producten van ALUMINIUMvakman.nl betreffen een ‘stukje maatwerk’, of je moet echt handelslengtes van 600 cm bestellen uiteraard. Praktisch alle aluminium profielen die bij ons online besteld worden, worden in onze eigen zagerij – per bestelling – op maat gezaagd. En wil je het uiteinde ook in verstek gezaagd hebben? Geen enkel probleem, dit doen we graag voor jou. Het in verstekzagen van uw aluminium profiel kan, bij bijna alle aluminium profielen (m.u.v. aluminium buizen en rondstaf massief), eenvoudig online (mee)besteld worden. Onze ervaren vakmannen zorgen voor een aluminium profiel perfect op maat, correct afgewerkt uiteraard. Wij staan voor een optimale online gebruikers-ervaring, kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap!

Ook U profielen op maat snel in huis!

Bij ALUMINIUMvakman.nl ben je – ook in het geval van maatwerk – verzekerd van een snelle levering, ook wanneer het aluminium profiel specifiek voor jou op maat wordt gezaagd. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Dit geld natuurlijk ook voor een aluminium U-profiel bij ALUMINIUMvakman.nl, hier hebben we bewust een gerichte online collectie aangehouden, waarbij we zelf voorraad houdend zijn. 

0