Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Houten shutters als decoratie?

Posted on

Wil je graag houten shutters voor jouw ramen hebben? Deze shutters zorgen ervoor dat de zon wordt tegenhouden, dienen als gordijnen en staan daarbij ook nog eens leuk binnen een interieur. Je kan deze shutters namelijk zo draaien, zodat je kan kiezen hoeveel daglicht er binnen komt. Als de zon heel fel schijnt, kan je de losse lamellen ook een beetje draaien zodat je dit niet in je oog krijgt. Daarbij kan je ze ’s avonds helemaal dichtdraaien, zodat niemand naar binnen kan kijken als de lampen aan staan terwijl het buiten donker is. De houten shutters zijn verkrijgbaar bij Van Eyck shutters, waar ze allemaal geheel op maat worden gemaakt. Hierdoor zijn ze dus voor ieder raam te bestellen.

De collectie van Van Eyck shutters

Bij Van Eyck shutters kun je terecht voor de houten shutters, maar niet alleen dat, ook blinds en shutters van aluminium en kunststof kun je hier verkrijgen. Heb je een modern en strak interieur? Dan kan je sowieso mooi houten shutters toevoegen aan je interieur. Deze kan je verkrijgen in verschillende varianten en formaten. Heb je bijvoorbeeld een raam in een apart formaat? Dan kan je ook gewoon shutters bestellen, want dit wordt op maat gemaakt voor jouw ramen.

Waarom kies je voor Van Eyck shutters?

Als je jouw gewenste shutters hebt besteld, dan worden ze geheel voor jou op maat gemaakt. Daarna worden ze vakkundig geplaatst, zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Daarna kun je profiteren van een garantie van 5 jaar, zodat je niet zelf voor de eventuele kosten hoeft op te draaien. Daarbij komt dat Van Eyck shutters het persoonlijke klantcontact erg belangrijk vindt, dus dat willen ze ook met jou.

Contact met Van Eyck shutters

Heb je nog vragen over alle mogelijkheden of wil je iets weten over de eigenschappen van de verschillende houten shutters? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice, want zij kunnen je er alles over vertellen. Het krijgen van het juiste advies is namelijk erg belangrijk.

0