Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Hot sauce liefhebber???? Laat jezelf verrassen met een hot sauce abonnement!

Posted on

Ben jij een hot-spicy of mild-spicy liefhebber? En wil je een jong opstartend bedrijf steunen en er toch iets voor terugkrijgen? De combinatie van deze twee zit in het nemen van een abonnement bij keepit.cool op… jawel: hot sauces!!

abonnement hot sauce

Wat krijg je met een hot sauce abonnement van keepit.cool?

Je krijgt elke twee maanden een selectie van 3 unieke hot sauces bij jou thuis. De bijzondere sauces zijn duurzaam, met liefde en door kleinschalige producenten bereid. Behalve via keepit.cool zijn deze sauces bijna nergens te verkrijgen. Ze zijn vegan OK. Zelfs de verpakking en de bezorging zijn groen. Zo zie je maar: hot en duurzaam kunnen perfect hand in hand gaan.

Wat doe je?

Met je abonnement doe je ook aan crowdfunding. Met jouw aankopen sponsor je de opstart van de Keep It Cool Box. Niet gelukt = geld terug. Maar laten we er gewoon van uitgaan dat het wél lukt!

hot sauces abonnement

Hoe doe je het?

Mannen hebben het graag hot en spicy. Verwen jezelf en neem een abonnement. Zo krijg jij op regelmatige basis telkens drie hot’s over de vloer. Als je je haast, krijg je nog korting ook. De praktische kant om je hot’s te bestellen vind je op keepit.cool.

2