Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Hoe wil jij deze zomer gezien worden als je naar het strand gaat?

Posted on

De donkere wintermaanden zijn weer bijna voorbij. Het wordt dus tijd om aan je zomergarderobe te werken. Zoals je weet gaat het dan niet alleen om de outfits waarmee je de stad in gaat. Het is dan ook heel belangrijk om een aantal outfits te hebben waarmee je zo het strand op kunt. De vraag is alleen: hoe wil je er dit jaar uitzien? Het is nu al tijd om je te verdiepen in de trends die eraan komen.

Een zwembroek op maat

Er is maar één broek goed genoeg voor het strand en dat is de zwembroek. Wees niet bang, want elke man kan tegenwoordig het model vinden dat perfect voor hem op maat gesneden is. Zoek maar eens op zwembroek heren en je komt tientallen modellen tegen. Wat je zal zien is dat vooral de zwemshorts het goed doen dit jaar. Met name de modellen in effen kleuren, die een logosticker of een logoprint erop hebben. Het lijkt alsof alle designers zich hierop gestort hebben. Dit is dus een aantrekkelijke optie.

Kiezen voor een eigen stijl

Dat de zwemshorts in grote aantallen te vinden zijn, maakt het wel iets lastiger om eruit te springen met een eigen unieke stijl. Toch zijn er wel enkele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de kleurkeuze. Het is altijd aantrekkelijk om iets te kiezen wat andere mannen niet zo snel zullen durven. Een roze zwembroek is daar een goed voorbeeld van. Heb je al gezien dat roze shirts en polo’s je goed staan? Dan hoef je geen zorg te hebben dat een zwemshort in deze kleur niet goed zal uitpakken.

vrienden op het strand

Modieus aankomen en vertrekken

Wanneer je zoveel tijd steekt in het kiezen van de perfecte zwembroek, dan kom je natuurlijk niet in je oude T-shirt en op je sportslippers naar het strand. Het is dan wel slim om direct ook even naar alle andere items van je zomergarderobe te kijken. Daarom koop je ook direct een mooie zomerjas die je goed staat. Wie slim is past deze even met de zwembroek aan. Wanneer je bijvoorbeeld shorts kiest, dan is de kans dat je zo aankomt en vertrekt best groot, het moet dus wel matchen.

Nieuwe zomercollectie van de Bijenkorf

Waarom zou je het jezelf onnodig moeilijk maken? Wanneer je de nieuwe collectie voor de zomer bij de Bijenkorf bekijkt, dan zal je direct alles vinden wat je nodig hebt om goed gekleed naar het strand te trekken in de warme maanden. Omdat de zomers steeds heter worden, is de kans dat je er nog meer tijd doorbrengt dan ooit ook flink groot. Neem dus de hele collectie door en zorg ervoor dat je meerdere goede outfits hebt om aan te trekken. Zo kom jij je vakantie wel door.

1