Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Hoe vier je een goed feestje?

Posted on

Heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Dat moet gevierd worden! Of het nou een verjaardagsfeestje is, je geslaagd bent of je de sleutel van je nieuwe woning hebt gekregen. De allerhoogste tijd om een feestje te geven en het te vieren. Hoe je een goed feestje geeft? Hieronder lees je er alles over.

De locatie

Wil je het thuis gaan vieren of in een kroeg? Kijk eerst hoeveel gasten je verwacht en beslis daarna of het handig is om het wel of niet thuis te vieren. Thuis kun je zelf naar wens de ruimte aankleden met slingers en ballonnen, op locatie kan dat vaak in overleg gedaan worden.

De uitnodigingen

Oké, de datum is geprikt en je weet waar het feestje gegeven wordt. De volgende stap is om vrienden en familie uit te gaan nodigen. Je kunt natuurlijk iedereen heel gemakkelijk een appje sturen, maar hoe leuk is het om ouderwetse uitnodigingen te versturen?

Maak het gezellig

Uiteraard is goede muziek een absolute must. Huur zo nodig een paar speakers en maak een afspeellijst op Spotify met alle knallers. Misschien handig om de buren ook even te laten weten dat er enige geluidsoverlast kan zijn. Naast goede muziek heeft een feest ook een goede lichtshow nodig. Hoe? Met een LED stroboscoop. Een LED stroboscoop geeft knipperend licht. De felheid en de snelheid van het licht kan naar wens afgesteld worden. Meer zin in wat kleur? De stroboscopen zijn er ook met meerdere kleurlampen.

Tijd voor wat lekkers

Gedurende het feest wil je natuurlijk wat lekkers op tafel zetten. Je kan de avond beginnen met koffie en gebak, maar steeds vaker wordt dit overgeslagen. Je kan er ook voor kiezen om direct met de alcoholische versnaperingen en frisdrank te beginnen. Chips en nootjes mogen daarbij niet ontbreken. Later op de avond gaat de bittergarnituur er vaak goed in. Bij een feestje op locatie kun je zelf van tevoren aangeven welke hapjes er op tafel moeten komen.

Een themafeest?

Tot slot kun je ook kiezen voor een themafeest. Maak er bijvoorbeeld een 90’s feestje of een superheldenfeest van. Belangrijk is wel om dit te vermelden op de uitnodiging. Ook leuk om de versiering en hapjes daarop af te stemmen. Time to party!

1