Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Hoe plan ik een leuke verrassing voor mijn partner voor Valentijnsdag?

Posted on

Ben je een van de velen die 14 februari met rood omcirkeld heeft in zijn agenda? Dat is meer dan logisch. Dit is immers de dag dat je jouw partner extra kunt laten zien hoeveel je om haar of hem geeft. Als je creatief bent, kijk je naar deze dag uit. Dan weet je wel hoe je een leuke verrassing voor mijn partner voor Valentijnsdag kunt plannen. Ben je hier iets minder creatief in en wil je wel origineel zijn? Laat je dan inspireren door de onderstaande suggesties.

Origineel zijn met Valentijnsdag, een kans of uitdaging

Het origineel zijn met Valentijnsdag, is dat voor jou een kans of uitdaging? Laten we eerlijk zijn. Veel mannen kiezen ervoor om voor hun lief te koken, mee te nemen naar hun favoriete restaurant (waar ze al zo vaak geweest zijn) of te verrassen met een ontbijt op bed. Succes verzekerd zou je zeggen want liefde gaat toch door de maag? Dat klopt wel maar als je jaarlijks deze keuze maakt, zijn het beproefde recepten. Origineel ben je niet. Tijd voor wat anders en dan ontstaat er voor veel mannen wel een uitdaging. Er moet een antwoord worden gevonden op de vraag hoe je een leuke verrassing voor je partner voor Valentijnsdag kunt plannen. De eerste stap is heel eenvoudig: lees de onderstaande aanbevelingen en laat je inspireren. De kans is groot dat je dan al een stuk verder bent.

Verrassing plannen voor Valentijnsdag

De eerste uitdaging is om een verrassing te plannen op Valentijnsdag. De meest creatieven onder ons weten als geen ander hoe romantisch het kan zijn om samen met je lief een stedentrip te maken, samen te gaan paragliden of ballonvaren (omdat “love in the air” is) of naar een concert te gaan. Soms zijn dit soort zaken lastig om precies op Valentijnsdag te plannen. je kunt wel een ander weekend prikken maar weet je precies hoe de agenda van je lief eruit ziet? In dat geval is het geven van een mooi opgemaakte cadeaubon waarin je plannen beschreven staan dé oplossing. Deze cadeaubon kun je geven tijdens een romantisch etentje. 

Hoe terug in de tijd ga je met een valentijnskaart?

De kans is groot dat je bij het lezen van het bovenstaande denkt dat je wel een enorme eind  terug gaat in de tijd als je ervoor kiest om op Valentijnsdag een etentje te organiseren en met een cadeaubon in vorm van een Valentijnskaart aankomt. Misschien wil je ook een blijvende teken van liefde geven. Een bezoekje aan de juwelier is dan een prima keuze. Hier kun je prima slagen voor hem en voor haar. Bij de betere juwelier vind je de mooiste sieraden om een onvergetelijke indruk te maken op je lief. Sieraden heren zijn er in vorm van een armband voor mannen of heren horloges. Voor de vrouw die je lief hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor oorbellen of kettingen. 

Al deze sieraden zijn in de gewenste stijl te krijgen en het mooie is dat je hiervoor niet eens de deur uit hoeft. Je kunt de sieraden ook online bestellen. Het is wel de kunst om dit ongezien te doen en ervoor te zorgen dat je partner niet de bestelling aanpakt. Neem dit even mee in planning. Anders heb je geen leuke verrassing voor je partner mee voor Valentijnsdag! 

0