Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Hoe krijg ik witte tanden? Wij geven je drie gouden tips

Hoe krijg ik witte tanden? Stel je je deze vraag, dan kan het zijn dat je op zoek bent naar die iconische ‘’Hollywood Smile’’. Allemaal leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk wel op een veilige en betrouwbare wijze een stralende lach krijgen. Wij geven je drie gouden tips die je in overweging kunt nemen.

Kies ervoor om je tanden te bleken

tanden bleken is een van de meest gewilde en bekende manieren om wittere tanden te krijgen. Let er wel op dat je dit bij een specialist doet en niet zelf aan de slag gaat met dit proces. In de drogisterij of op televisie komen vaak genoeg reclames voorbij, waar wordt gezegd dat tanden bleken kinderspel is. Echter kan hier het tandglazuur mee worden aangetast. De tandarts beschikt over professioneel materiaal en kan hierdoor het bleken goed en vakkundig uitvoeren.

tanden bleken

Wittere tanden door het drinken van de juiste dranken

Dranken zoals wijn en koffie kunnen je gebit verkleuren. Dit komt door de stof tannine. Maar ook snoepgoed waar veel suikers in zitten zorgen voor die gele gloed op je gebit. Het is daarom verstandig om de inname van suikers, koffie en wijn tot een minimum te beperken en bijvoorbeeld na iedere maaltijd en tussendoor over te stappen op water.

Genoeg poetsen!

Als klein kind heb je het vast en zeker al vaak genoeg gehoord. Goed poetsen voorkomt niet alleen ontstekingen, een schoon gebit zorgt er ook voor dat je wittere tanden lijkt te hebben. zorg ervoor dat je iedere tand individueel poetst met een roterende beweging. Een elektrische tandenborstel doet dit uiteraard al voor je. Poets je tanden drie keer per dag, ongeveer twee minuten per poetsbeurt en je gaat aanzienlijk verschil merken!

hoe krijg ik witte tanden

0