Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Grand Prix van Oostenrijk naar de hoogste versnelling met de Max Verstappen Village!

Posted on

Wil je eens echt wat bijzonders doen met jouw vrienden? Als formule-1 liefhebber mag je natuurlijk niets missen van de Grand Prix in Oostenrijk, daarom kun je nu overnachten op Max Verstappen Village en al het racegeweld van dichtbij meemaken. Op een prachtig terrein welke een directe ligging heeft naast de welbekende Red Bull ring, is een camping gerealiseerd die tegemoet komt aan de wensen van festival en race liefhebbers. Dit geeft je niet alleen de mogelijkheid om te overnachten op een echte Max Verstappen camping, maar profiteer je ook van alle voordelen die dit geweldige initiatief met zich meebrengt.Overnachten bij Max Verstappen race? Dat kan in jouw caravan, tent of camper maar zelfs ook in een huisje.

Kamperen bij Max Verstappen. Wat kan ik allemaal verwachten?

Buiten het feit om dat je natuurlijk een absolute “poleposition” hebt op deze Max Verstappen camping, is er ook op het terrein veel te doen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je zelf gesmeerde broodje op te eten, maar veel gezelliger is het om in de uitgebreide eet en drinkgelegenheden die het terrein rijk is een hapje te eten en een biertje te drinken. Natuurlijk wil je graag een feestje bouwen na het zien van de overwinning van Max Verstappen, dus ook aan muziek en entertainment op het terrein is gedacht. Zo wordt dit unieke evenement de perfecte combinatie van sport en ontspanning. Kamperen bij Max Verstappen is dan ook een ware belevenis. Zo kun je genieten van de sport en de entourage, terwijl je op loopafstand bent van jouw caravan, tent of gehuurde huisje. De discussie over wie dit jaar de BOB is, kun je achterwege laten. Ook jouw bolide kan zonder problemen geparkeerd worden op een naastgelegen groot parkeerterrein.

Overnachten bij Max Verstappen race. Welke mogelijkheden tot overnachten zijn er?

Slaap je liever niet in een tent of wil je geen gesleep met een caravan achter jouw auto? Geen enkel probleem. Overnachten op Max Verstappen Village kan ook in een prefab huisje welke van alle gemakken is voorzien. Met de Max Verstappen tribunes op slechts 15 minuten wandelen vanaf het kampeerterrein, de ruim opgezette kavels van ongeveer 30 vierkante meter en het modern uitgeruste sanitair op dit festivalterrein, wordt overnachten bij Max Verstappen race het perfecte weekeindje weg voor mannen. De Grand Prix van Oostenrijk en de mogelijkheid om te overnachten op Max Verstappen Village, mag een echte formule-1 fan niet missen.

0