Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Goede schoenen maken de man, vooral wanneer ze kleurrijk en opvallend zijn

Posted on

Opvallende nette herenschoenen

Het belang van goede, nette schoenen wordt door veel mannen onderschat. Veel mannen weten namelijk niet hoe belangrijk het is om nette schoenen te hebben. Ze denken vaak: ach, de schoenen zijn niet zo belangrijk. Het is toch iets waar veel mensen niet op letten. Mensen letten eerder op je trui of bijvoorbeeld je broek, maar niet op je schoenen. Dit is echter een grove misvatting die de wereld uit moet worden geholpen. Uit meerdere onderzoeken is namelijk naar voren gekomen dat mensen heel snel naar de schoenen van een bepaald persoon kijken. Daar hangen ze automatisch ook snel een oordeel aan vast. Mocht jij dus regelmatig op afgetrapte gympies lopen dan kunnen mensen snel oordelen dat je een onverzorgd persoon bent. Zulke misvattingen wil je natuurlijk niet horen! Daarom is het van groot belang om opvallende nette herenschoenen aan te schaffen. 

Herenschoenen met een leuke print 

Laat zien dat je smaak hebt door herenschoenen met een leuke print aan te schaffen. Daarmee weet je zeker dat je schoenen goed opvallen en dat zorgt ervoor dat het je status verhoogt. Herenschoenen met een leuke print zijn niet alleen origineel, maar het zegt ook nog eens iets over de manier hoe jij aandacht besteedt aan je uiterlijk. Dit kan zeer van pas komen bij bijvoorbeeld een sollicitatie of bijvoorbeeld een date. Je wilt dan een goede indruk achterlaten en opvallende schoenen kunnen daar een belangrijk onderdeel van zijn. Je kunt natuurlijk voor neutrale standaardschoenen gaan, maar het is natuurlijk een stuk leuker om met kleurrijke schoenen te komen. Bijvoorbeeld kleurrijke veters, waardoor je direct op een goede manier opvalt tussen de standaard. 

Kleurrijke veterschoenen voor heren 

Zo kun je bijvoorbeeld eens denken aan kleurrijke veterschoenen voor heren aan te schaffen die een combinatie tussen ludiek en zakelijk weergeven. Dergelijke schoenen hebben twee belangrijke voordelen. Het ene voordeel is dat ze opvallen, maar ook weer niet op een negatieve onverzorgde manier. Ze vallen juist op een positieve manier op en dat is natuurlijk erg belangrijk. Er is namelijk een verschil tussen positief en negatief opvallen. Je wilt natuurlijk niet vergeleken worden met bijvoorbeeld een clown. Het voordeel van deze kleurrijke schoenen is dat ze bij veel verschillende soorten kledingstukken passen. Ook dat is belangrijk om rekening mee te houden. Soms hebben mensen prachtige schoenen, maar matchen ze niet met de rest van de kleding. Dat is natuurlijk erg jammer.

0