Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Even voorstellen: EIKENvakman.nl!

Posted on

Mannen zijn gek op hout en met name eikenhout natuurlijk. Vandaar dat wij ons zelf graag voorstellen aan het publiek van mannenenzo.nl! Een korte intro: Bij EIKENvakman.nl bestel je eenvoudig en voordelig een divers assortiment producten van eikenhout online. De kern van ons assortiment betreft eiken (tafel)bladen, maar ook bijproducten zoals tafelpoten en ophangbeugels van eikenhout & staal bestel je direct ‘mee’. Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. 

Eenvoudig online bestellen.

Online bestellen moet natuurlijk makkelijk en snel zijn. Een gebruiksvriendelijk online bestelproces is dan ook de basis van onze dienstverlening. Wij hebben veel aandacht besteedt aan online usability (gebruikersgemak) en een eenvoudig & veilig besteltraject. Deze ‘online focus’ doet niets af aan de ambachtelijkheid van de producten die wij aanbieden. Al onze eiken bladen worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat aangeleverd en in onze eigen houtzagerij / werkplaats wordt het ‘verouderen’ van eiken balken volledig in eigen beheer – met de hand – uitgevoerd. Onze medewerkers staan daarnaast altijd voor jou klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies. 

Maatwerk. 

Wij bieden een uitgebreide collectie bladen en tafelbladen. Met deze collectie bieden wij ‘voor ieder wat wils’. Een eiken blad online van EIKENvakman.nl kan tot op de mm nauwkeurig op maat besteld worden en – voor welke variant je uiteindelijk ook kiest – wij staan garant voor topkwaliteit eikenhout, ambachtelijk vakmanschap, maatwerk en een scherpe prijs.

Naast diverse (kwaliteit)soorten eikenhout kun je ook kiezen uit verschillende diktes en afwerkingen van het eikenhout. De meest verkochte afwerking betreft ‘geschaafd & onbewerkt’, maar we zien wel heel duidelijk dat de meeste mannen geborsteld en gezandstraald eikenhout het mooiste vinden. Ook de gerookte eiken (tafel)bladen met die stoere donkere oude eiken kleur zijn erg populair bij de mannen.

Panelen

Naast bladen – op maat – kun je bij ook panelen van eikenhout bij EIKENvakman bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in een aantal vaste afmetingen en worden niet op de mm nauwkeurig gemaakt. Maar voor de handige doe-het-zelver biedt een paneel ook voordelen, ze zijn goedkoper en sneller in huis!

0