Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Er perfect uitzien voor je date, doe je zo

Posted on

Je hebt eindelijk het lef gevonden om je crush mee uit te vragen… en ze zei ja! Wat ga je nu dragen? Snel nog even naar de kapper zonder afspraak? Om er perfect uit te zien op je date, zul je net iets meer moeten doen.  We hebben de profs ondervraagd, de tijdschriften doorzocht en de statistieken bekeken. De resultaten over hoe je er perfect uit kunt zien op een date lees je hieronder!

Overrompel haar met je geur

Vrouwen hebben een beter reukvermogen dan mannen, en het is zelfs scherper in het midden van hun menstruatiecyclus, wanneer de oestrogeenspiegels pieken en vrouwen eerder beslissen of een man aantrekkelijk is. Geur is dus belangrijk en niet alleen het geurtje wat je opspuit. Het dragen van geurig leer bijvoorbeeld is een geweldige manier om in haar hoofd te komen.

De lengte

Vrouwen beoordelen lange mannen als seksueel aantrekkelijker dan kortere mannen, en lange mannen vinden eerder een partner. Een Brits onderzoek onder meer dan 10.000 mensen wees uit dat mannen van 1.85 meter meer kans hadden dan mannen die kleiner zijn om te trouwen en kinderen te krijgen. Draag daarom krijtstrepen. Verticale lijnen vergroten je lengte en het is gemakkelijker dan de hele avond op je tenen te moeten staan.

Testosteron en lichaamsbouw

Vrouwen zijn onbewust op zoek naar mannen met goede genen, zodat hun kinderen goede genen kunnen hebben. Dit is een natuurlijk feit dat uit vele onderzoeken naar voren is gekomen. In dergelijke studies beoordelen vrouwen mannen met bepaalde proporties als het meest aantrekkelijk. Vrouwen voeren deze berekeningen onbewust uit en beoordelen mannen op basis van hoe lichaamsvet is verdeeld. De ideale verhouding is een indicator van testosteron. Testosteron remt vet in de billen en taille, maar laat het toe in het bovenlichaam. Dus als een man een grote taille of billen heeft, duidt dit op een laag testosteron, en een vrouw zal hem minder aantrekkelijk vinden.

Ga daarom niet van huis zonder een sportjas. Het creëert een visuele lijn van je nek tot je dijen, die een aantrekkelijke taille-tot-heup verhouding uitstraalt. Tenzij je dagelijks in de sportschool te vinden bent, vermijd je alles wat strak of strak om je middel zit.

Het gezicht

Pure dierlijke aantrekkingskracht is gekoppeld aan je gezicht en zijn symmetrie. Vijfenzestig studies hebben symmetrie en sex-appeal met elkaar in verband gebracht. Bovendien, hoe beter de symmetrie van een man, hoe sneller hij vrouwen in bed krijgt, hoe meer seksuele partners hij heeft en hoe meer orgasmen hij veroorzaakt bij vrouwelijke partners. Je kunt je gezicht niet veranderen (althans niet zonder scalpel), maar je kunt het wel zo goed mogelijk laten uitkomen. Draag daarom een overhemd met rechte puntkraag. Deze kraag omlijst het gezicht het beste en met de minste foutmarge voor de meeste mannen, ongeacht de gezichtsvorm. Als je geen stropdas draagt, knoop dan de bovenste een of twee knopen los.

Schouders en kracht

Brede schouders duiden op kracht en zelfvertrouwen en 22 procent van de vrouwen in een onderzoek beoordeelde ze als het meest sexy lichaamsdeel van mannen. Draag een overhemd met raglanmouwen met diagonale naden van oksel tot nek. 

Toon je ware kleuren

Vrouwen hebben een beter kleurgevoel en een beter kleur geheugen. Ze merken eerder op wanneer iets niet bij elkaar past en ze zullen eerder opmerken wat je draagt. Gebruik verschillende kleuren om verschillende gewenste persoonlijkheidskenmerken over te brengen en om verschillende gevoelens bij je date op te roepen!

0