Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Een weekendje naar Apeldoorn

Posted on

Lekker een weekendje er tussenuit met vrienden? Geniet van een onvergetelijke tijd met jouw maten in Apeldoorn. Je hoeft niet ver op stap te gaan om een geweldige tijd te beleven. Genieten van een weekendje weg in eigen land. Hoe je een weekend Apeldoorn kunt organiseren? Dat lees je hier.

De overnachting

Wanneer je met jouw vrienden op stap gaat, wil je ‘s avonds niet weer terug naar huis hoeven. Je hoeft geen rekening te houden met het openbaar vervoer of veel kosten kwijt zijn aan een taxirit. Verblijf in een hotel Apeldoorn en geniet van een zorgeloos avondje uit. Geniet van een geweldige accommodatie in een topverblijf.

Kroegentocht

Wil Apeldoorn op een unieke manier leren kennen? Doe dan geen stadswandeling overdag, maar maak een avondse wandeling langs de kroegen in Apeldoorn. Geniet van de historie in het oude stadscentrum met een biertje in de hand. Apeldoorn heeft verschillende kroegen die zich perfect lenen voor een avondje stappen. Proef bijvoorbeeld speciaal bier bij Hopdonders en ga vervolgens op stap naar kroegen in het centrum van Apeldoorn. Leer Apeldoorn op unieke wijze kennen tijdens een kroegentocht. Zet wat cafes op de kaart en ga deze af tijdens jullie weekend weg in Apeldoorn.

Uitjes

Wil je er overdag tussenuit? Dan is Apeldoorn de ideale bestemming. Je hebt hier namelijk een enorm aanbod aan de leukste uitjes en bezienswaardigheden voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld de Apenheul en hang een dag lang de aap uit. Dit apenpark laat veel apen loslopen en je bevindt je dus echt onder de primaten. Het is een uniek uitje voor wanneer je Apeldoorn bezoekt. Ook kun je Paleis het Loo bezoeken. Voel je koninklijk en dwaal door de paleiszalen en geniet van een historie die tot leven komt.

Op zoek naar een stad voor een weekendje weg in Nederland? Vergeet Amsterdam en de grote steden en kies voor Apeldoorn. Er is hier genoeg te beleven voor een geweldig weekend weg met jouw vrienden. Geniet van een bruisend nachtleven, uitgebreide winkelmogelijkheden en de beste uitjes in Apeldoorn en omgeving.

0