Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Een klusje in huis? Daar draait een echte man zijn hand niet voor om!

Posted on

Mannen nemen hun vrouwen serieus als ze echt man zijn!

Een echte man neemt zichzelf en zijn partner serieus. Om jouw partner een plezier te doen, pak je als man natuurlijk gewoon zelf de gemiddelde huis-tuin-en-keukenklusjes op. Mannen die echt iets voor hun partner over hebben, draaien hun hand echt niet om voor het aanpakken van thuisklussen. Hierbij kun je denken aan klussen als het zagen van hout, met een Metabo KGS 216 M, het vervangen van lampen, bandenplakken en de nodige timmer- en verfklussen.

Voordelen voor mannen die zelf huis-, tuin- en keukenklussen oppakken

Een groot voordeel van mannen die zelf klussen uitvoeren, is – voor henzelf – het feit dat ze hiermee een hoop affectie oproepen bij hun partner. Bouw zelf een mooie tuinbank en let maar eens op hoe jouw vriendin of vrouw daarop reageert! Wil je dus credits verzamelen voor jouw relatie, pak dan zoveel mogelijk klussen zelf op. Een tweede, minstens zo interessant pluspunt voor de doe-het-zelver is het simpele feit dat je veel geld bespaart. Wie zelf timmert, verft, zaagt en boort is honderden tot duizenden euro’s per jaar minder kwijt dan personen die dit soort klussen uitbesteden. Als man zelf klussen oppakken is dus financieel een erg aantrekkelijk iets. En ten slotte, ook dat is fijn, geeft zelf klussen uitvoeren je gewoon een lekker relaxed gevoel. Wie een project in huis goed afrondt, krijgt qua zelfvertrouwen een flinke boost.

Er bestaan ook stoere vrouwen die van klussen houden

Hoewel de rolverdeling als het op klussen aankomt over het algemeen traditioneel is gebleven – mannen klussen, vrouwen doen het huishouden -, zijn er in de afgelopen decennia steeds vaker vrouwen die besluiten om in huis te gaan klussen. Mede doordat er tegenwoordig vel bouwpakketten zij als het op klussen aankomt, maar ook omdat het niet ingewikkeld is, besluiten veel vrouwen de boormachine, afkortzaag of verfkwast ter hand te nemen. Toch zijn de meeste stelen en partners het erover eens dat klussen in huis, en soms ook in de tuin, tot het domein van de man horen. Zo geëmancipeerd zijn vrouwen dus nog niet! Tegelijk moet gezegd worden dat de moderne apparatuur en machines steeds gemakkelijk bediend kunnen worden. Wat voor veel dames een kans betekent om zelf aan het klussen te slaan!

0