Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Een hangplant bestellen doe je bij FleurDirect

Posted on

Planten voegen echt iets toe aan een ruimte. Het brengt meer sfeer, zuivert de lucht en zorgen voor meer zuurstof in de ruimte. Echter is er niet in ieder kantoor en iedere ruimte genoeg plek om een plant neer te zetten. Gelukkig is hier een simpele oplossing voor, namelijk het ophangen van een hangplant. Bij een hangplant hang je de pot van de plant op aan het plafond of een balk. Het is dan extra leuk op voor een plant te kiezen die naar beneden groeit. Dit geeft hetzelfde effect als een staande kamerplant, maar dan zonder de ruimte op de grond in te nemen. Ideaal voor ruimtes waar weinig ruimte op de vloer is.

Diverse soorten hangplanten

Eerder werden hangplanten vooral opgehangen op balkons. Hier is natuurlijk minder ruimte dan in een grote tuin of een woonkamer. Dan komt een hangplant goed van pas. Maar tegenwoordig worden hangplanten ook steeds vaker binnen op gehangen. Mensen willen graag een groene uitstraling in hun woonkamer zonder dat het al te veel plek in beslag neemt. En daar is een hangplant perfect voor. Gelukkig zijn er veel diverse soorten hangplanten waardoor er altijd wel een hangplant is dat past bij de rest van jouw interieur. Kijk maar eens op de website van FleurDirect. Zij hebben een uitgebreid aanbod hangplanten voor een scherpe prijs. Hier vind je niet alleen groene hangplanten, maar ook hangplanten met mooie, paarse bloemen of een compleet paarse plant. Deze hangplanten zijn verkrijgbaar in diverse potten waar al een handige haak aan zit. Zo kun je de hangplanten direct bij ontvangst een mooie plek geven en ophangen! 

Hangplant bestellen bij FleurDirect

Het bestellen van hangplanten is eenvoudig en snel bij FleurDirect. In een paar klikken heb jij de mooiste hangplant besteld. Daarna gaat FleurDirect meteen voor je aan de slag. Zij verzenden jouw bestelling zo snel mogelijk zodat jij niet lang hoeft te wachten om jouw hangplant op te hangen en ervan te genieten. 

0