Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Een echt manneninterieur eist mannengadgets

Posted on

Als je je interieur een mannelijke uitstraling wilt geven, horen hier ontegensprekelijk mannelijke gadgets bij. Wat vrouwen ook beweren, als man heb je het nodig om je met stoere spullen te omringen. Geef jezelf een jack daniels brandblusser cadeau of vraag voor je verjaardag metalen bordjes. Vindt vrouwlief het toch maar niks om dit in de woonkamer te hangen? Een reden te meer om eens aan een mancave te gaan denken!

Gadgets, gewoon omdat ze leuk zijn

Gadgets onder de vorm van decoratie zijn stoer, maar ook gewoon leuk om naar te kijken. Als je er een aantal verzamelt, laten ze zien wie je bent en waar je interesse naartoe gaat. Om even terug te komen op de jack daniels brandblusser, dit is een echte eyecatcher. Het is een stoere brandblusser in mat zwart metaal en is voorzien van een ledlamp die jouw favoriete drank perfect in de kijker zet. Hang in de buurt van je brandblusser nog een aantal stoere, grappige of gewaagde metalen borden. De bordjes kunnen zowel met je voorkeur voor dranken als met andere zaken te maken hebben. Als je ook deze borden zorgvuldig uitkiest, maak je een statement.

blog voor mannen

Je mancave als toevluchtsoord

Als jij de gelukkige bezitter bent van een heuse mancave, komen je industriële gadgets pas echt tot hun recht. Hier kun je je brandblusser en metalen bordjes combineren met een metalen thermometer, een jerrycan, metalen kisten, oude vloerkleden, een grote leren bank en een bar met industriële barkrukken. Een minibar in de vorm van een wereldbol of een wereldkaart aan de muur waarop je aanduidt waar je geweest bent of waar je nog naartoe wil gaan vormen een gespreksonderwerp onder je vrienden. Hoe ver jij je mancave uitbreidt, is jouw eigen beslissing. Spelconsoles, een speeltafel en een bar uitgerust met frituurinstallatie, ijskast of tapinstallatie… het kan allemaal! Wat begon met een gadget als een brandblusser van jack daniels en een paar metalen borden wordt een echte levensstijl en vooral vele uren genieten met vrienden.

0