Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Echte mannen nemen een papadag

Posted on

Wat is er nou leuker dan met je kind leuke dingen doen? Toch kan een week best lang duren en een weekend is zo voorbij. Waarom dan niet een papadag nemen om zo meer tijd door te brengen thuis? Je kunt veel leuke dingen doen samen! 

De week doorbreken

Een hele week werken kan op den duur een flinke sleur gaan zijn, zeker als je uitkijkt naar het samenzijn met je gezin. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een papadag te nemen, bijvoorbeeld op woensdag. En dat je de andere dagen een uurtje meer werkt. Zo heb je meer tijd voor elkaar en kan je een dag even je hoofd leegmaken. Daarnaast is het voor je partner ook leuk als je elkaar wat vaker ziet. 

Er op uit

Een papadag nemen kan ook een voordeel zijn als je er op uit wilt gaan: doordeweeks zijn de meeste mensen aan het werk en is de kans op drukke pretparken en andere uitjes een stuk kleiner geworden. Zo hoef je dus niet verplicht het weekend te gebruiken, maar ga je lekker doordeweeks naar hetgeen jullie leuk vinden. Zo kan je zelfs wat later opstaan omdat je nu niet hoeft te haasten om maar de drukte voor te zijn en voorkom je dus ook weer wat stress. 

Samen spelen

Je hoeft er niet altijd op uit te gaan, ook gewoon even lekker thuis leuke dingen doen kan natuurlijk. In plaats van de gebruikelijke boodschappen doe je de papadag even niets behalve samen leuke spelletjes doen, lezen of lekker samen films kijken. Daarbij kan het ook fijn zijn dat je partner nu aan de dingen toe kan komen die anders niet mogelijk waren vanwege het oppassen op jullie kind. Zo heeft iedereen er wel een voordeel van.

0