Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Drie originele cadeau ideeën waar je vrouw wél blij van wordt

Posted on

Dat wij mannen niet bekendstaan om onze originaliteit qua cadeaus is een feit. Natuurlijk doen we ieder jaar weer ons best en het levert ook gegarandeerd wel een gevoel van stress op wanneer de datum zich weer aandient van een verjaardag. Naast de verjaardag zijn er natuurlijk nog meer heugelijke momenten in het jaar te bedenken; Van Kerst tot de zoveelste trouwdag. Kortom, écht goede cadeau ideeën zijn dan vaak ook meer dan welkom. Wij helpen je dan ook graag op weg met cadeaus waar wij van kunnen garanderen; Daar wordt ze blij van! En we beloven; Geen bloemen of chocola. 

Ook vrouwen houden van gadgets

Dat mannen alleen maar van gadgets houden, is echt een achterhaald beeld. Vrouwen zijn er ook dól op. Wellicht wel op een andere manier, maar geloof ons; met een cadeau uit de nieuwe iPhone 14 serie worden ze echt héél blij. Vrouwen maken namelijk nog meer foto’s dan mannen, en ze zijn vaak veel actiever op social media. Zaken waar de iPhone 14 enorm op geïnnoveerd is. Nieuwere camera’s, beter scherm en fantastisch design. Dé aspecten die de gemiddelde vrouw zeer kan waarderen aan een smartphone. Heb je een bonus op je werk gehad? Combineer hem dan met een bijpassende Apple Watch. Zo weet jij zeker dat je voor de komende maanden wel weer goed zit.

Geef tijd

Vaak zijn we geneigd om cadeaus te geven die praktisch zijn óf waar we onszelf ook meteen voor uitnodigen, zoals luxe diners. Maar als je de gemiddelde vrouw vraagt waar ze een gebrek aan heeft, dan is het aan tijd. Dus geef je vrouw of vriendin me-time. Hoe je dit doet? Door een dag vrij te plannen voor haar, hierbij is soms lichte dwang nodig, en organiseer een verrassing. Denk hierbij aan een wellness behandeling, een uitgebreid diner in haar eentje of een sessie met een personal shopper. Natuurlijk hangt het een beetje af van de persoonlijke favorieten en voorkeuren wat geschikt is, maar je kunt ongetwijfeld iets verzinnen. Mochten er kinderen zijn? Deze neem jij dan even een dagje voor je rekening zodat ze helemaal ontzorgd op pad kan. Geloof ons; Een schot in de roos. 

Kleine dingen

Bij veel vrouwen zit de waarde van een cadeau niet in het bestede geld maar in de aandacht die in de voorbereiding is gestoken. Het hoeft dan ook niet altijd in de papieren te lopen wanneer jij een cadeau wilt geven. Een persoonlijke brief waarin je oprecht aangeeft waarom je zoveel van haar houdt en haar zo waardeert doet vaker de tranen over de wangen rollen dan een duur sieraad. Uiteraard kunnen beide gecombineerd worden. Maar vergeet nooit deze persoonlijke touch aan een cadeau toe te voegen. Uiteraard moet het wel gemeend zijn, vrouwen zijn vaak vrij sensitief en prikken snel door toneelstukjes heen. 

Kortom, maak het jezelf niet te lastig en kies één van bovenstaande cadeau ideeën wanneer jouw vrouw een presentje verdient. En nog een laatste tip; Hier hoeft niet altijd een feestelijke datum voor te zijn, de onverwachte verrassingen zijn soms nog wel de allerleukste om te krijgen!

0