Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

DIY tafel van Harley Davidson

Posted on
Het Amerikaanse motor merk Harley Davidson is al sinds de oprichting in het begin van de twintigste eeuw een icoon binnen motor rijden. Met het stoere zwart oranje logo zorgt het ervoor dat Harley Davidson al meer dan eeuw het grootste Amerikaanse motorfiets fabrikant is. Het is een echte mannen merk met de stoere motorfietsen. Naast het zelf in elkaar zetten van je Harley Davidson is het ook erg gemakkelijk om je eigen tafel van Harley Davidson te maken.

De benodigdhedentafel harley davidson

Zelf een Harley Davidson tafel maken gaat erg gemakkelijk als je de juiste benodigdheden hebt. Er zijn verschillende manieren voor een DIY Harley tafel, maar voor een echte mannen cave is het mooist om een houten Harley Davidson tafel te maken met een bier ton aan de onderkant van de tafel. Dit is eveneens de makkelijkste manier om een DIY Harley tafel te maken. Er hoeft slechts rekening te worden gehouden met de bevesteging van de houten bier ton en de ronde plank. Een andere manier voor een houten Harley Davidson tafel is normale eettafel te gebruiken.

diy tafel harley davidsonDe finesse

Nadat de bevestiging van de onderdelen aan elkaar zit lijkt het eerst nog op een normale tafel. De finesse wordt gemaakt door er nog het logo van Harley Davidson op te maken. Voor het zelf maken van een Harley Davidson tafel is het ook nodig om een sjabloon te hebben van het logo. Dit kan men uitprinten en vervolgens uitcarven op karton of op blik. Op die manier kan het sjabloon worden gebruikt om er met zwarte verf erover heen te spuiten, waardoor het logo zichtbaar wordt op de mooie houten tafel. Als de tafel wordt ingevet met speciale lak dan glimt de tafel mooi en is het logo goed zichtbaar. Op die manier wordt van een normale mannen hangout een echte mannen cave gemaakt.
Een andere manier van finesse voor de tafel is het gebruiken van 3D hout. Dit is wel een moeilijke optie, maar ziet er wel een stuk gaver uit. Ook is het mogelijk om mozaïk te gebruiken voor het Harley Davidson logo. Voor je het weet heb je je eigen tafel van Harley Davidson, zelf een Harley Davidson tafel maken is namelijk erg makkelijk als je een beetje handig bent.

Afbeeldingen:
https://www.pinterest.com/pin/168392473551326198/
https://www.pinterest.com/pin/417216352961968492/
https://www.pinterest.com/pin/384213411942251395
0