Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Dit zijn dé Perfecte boxershorts en trunks voor elke man

Posted on

Misschien realiseer je het zelf niet altijd maar ondergoed speelt een belangrijke rol in je dagelijkse leven, elke dag weer. Ondergoed dat niet goed ademt kan irritatie veroorzaken van de huid en kan warm en zweterig aanvoelen. Dit in combinatie met een verkeerde pasvorm kan leiden tot een slechte ondergoed ervaring, iets waar niemand op zit te wachten. Het leidt je af van de dagelijkse activiteiten waarin jij het uiterste van jezelf vraagt. Wij begrijpen dat.

TWO-WAY STRETCH BAND VAN TENCEL MODAL VOOR DE PERFECTE PASVORM

Met oog voor detail, duurzaamheid én comfort hebben we de perfecte ondergoed collectie gecreëerd. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, sterke stoffen en innovatieve designs ben jij straks klaar om elke dag vol energie in te gaan en je dromen na te jagen.

De natuurlijke TENCEL modal stof uit Oostenrijk die we gebruiken voor onze Trunks en Boxershorts biedt extreme zachtheid en heeft een verkoelende werking gedurende de dag. Het ademt, reguleert zweet en vocht als de beste, is antibacterieel en antistatisch. Deze eigenschappen en innovaties resulteren in de meest ultieme ondergoed ervaring voor elke man die voor comfort kiest.

De stof TENCEL modal is gemaakt van houtpulp en kenmerkt zich door unieke natuurlijke eigenschappen. In tegenstelling tot bamboe en katoen is TENCEL zeer duurzaam. De reden hiervoor zit hem in het productieproces. Bamboe groeit bijvoorbeeld snel maar het proces om hier vervolgens een stof van te produceren is belastend voor het milieu. Dit is dan ook de reden dat Bundies voor TENCEL gekozen heeft als “signature stof”.

Het productieproces van TENCEL begint met de hout inkoop voor de productie van pulp en het eindigt uiteindelijk met een duurzaam product van hoge kwaliteit. Meer dan 99 procent van het hout komt uit duurzame bosbouw. 

Het is gecertificeerd of gecontroleerd volgens FSC en PEFC. TENCEL is ook actief betrokken bij de bescherming van bedreigde bossen en oerbossen, ze weten namelijk hoe belangrijk gezonde bosgebieden zijn als de belangrijkste CO2-opslag voor ons klimaat. Alle hulpmaterialen die nodig zijn zoals chemicaliën, water en energie in de productie van pulp en vezels vinden plaats in gesloten kringlopen. Het gebruikte proceswater wordt gezuiverd in efficiënte rioolwaterzuiveringsinstallaties waardoor het gehele productieproces optimaal ingericht is en daardoor milieuvriendelijk. 

DRIE VERSCHILLENDE ONDERGOED MODELLEN

Bundies heeft 3 ondergoed modellen ontwikkeld, TENCEL trunk, TENCEL-boxershort en de boxershort gemaakt van 100% Biologisch katoen. Met deze ontwerpen hebben we goed gekeken naar de verschillende combinaties om elke man tevreden te stellen. 

De trunk heeft een strakke pasvorm. Door de ultra zachte stof en zijn iets langere pijpjes met slim elastiek kruipt deze niet omhoog wat zorgt voor een extreem fijn draagcomfort. Dit model is zeer goed te dragen onder chino’s, strakkere spijkerbroeken en pakken.

DE ELASTISCHE BAND ZORGT ERVOOR DAT DE TRUNK NIET OMHOOG KRUIPT

Voor boxershort dragers hebben we een uniek model ontwikkeld. Door het innovatieve ontwerp van onze two-way stretch elastieken band en de heerlijk zachte stof wil je deze echt nooit meer uitdoen. Dit model heeft een moderne pasvorm en valt perfect om je been zonder het “bulky” gevoel wat normaal het geval is bij boxershorts. 

Een echte innovatie voor boxershort dragers en een must have in iedere kledingkast. Ook is dit model zeer goed te combineren onder je dagelijkse outfit. 

Als laatste hebben we de boxershort gemaakt van 100% Biologisch katoen. Een klassieker met een moderne twist. De zijsplitten van dit model geven meer bewegingsvrijheid en de zachte elastieken band voelt goed op de huid. Deze boxershort heeft een losse pasvorm en is dan ook heerlijk om in te ontspannen.

OP MAAT GESNEDEN ZIJSPLIT VOOR HET BESTE COMFORT

DE MAGIE ZIT IN DE DETAILS

We willen je het meest comfortabele ondergoed bieden en we doen net dat beetje extra om ervoor te zorgen dat je alleen het beste krijgt. Van de stoffen die we gebruiken tot de afwerking, wij bieden je het beste mannen ondergoed. 

COMFORTABELE ELASTIEKEN BAND 

Super zachte en elastische band gemaakt van lichtgewicht elastane. Duurzaam en bestand tegen vocht.

BESTEL ZONDER RISICO MET DE BUNDIES RIGHT SIZE GUARANTEE

Om je eerste aankoop nog aantrekkelijker te maken, hebben we de Bundies Right Size Guarantee geïntroduceerd om je te helpen de juiste maat te vinden. Je kan namelijk niet weten hoe comfortabel ons ondergoed is totdat je het probeert, toch? Wij begrijpen elkaar! Als je de pasvorm van je eerste Bundies niet goed vindt, kan je ons een bericht sturen en verzenden we je een andere maat, gemakkelijk en eenvoudig. Uiteraard op onze kosten.

Bekijk onze hele collectie en meer info op: http://www.bundies.com

0