Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Dit is onze top 5 mannenprogramma’s

Posted on

Diverse zenders geven een ruim aanbod aan de kijker met elk een ander type programma. Maar welke programma’s zijn nou echt wat voor de mannen? En met welke provider kun je welke programma’s kijken? Kies je voor internet en tv van Telfort, dan ben je in ieder geval gegarandeerd van een hoge internetsnelheid en kun je jouw favoriete mannenprogramma’s vanaf je ipad, smartphone of smart tv zonder haperingen bekijken. Hieronder hebben we de top 5 mannenprogramma’s voor jou op een rijtje.

VI

VI is ongekend populair bij de mannen. Het hoofdonderwerp van dit programma is, zoals de naam al doet vermoeden is voetbal. De presentator Wilfred Genee en de vaste analytici Renee van der Gijp en Johan Derksen, die vergezeld worden door een derde gast, bespreken het laatste voetbalnieuws op een serieuze en ook interessante manier. Het programma heeft al wat naamsveranderingen doorstaan en was ook bijna gestopt na wat interne conflicten, maar gelukkig bestaat het nog steeds voor de fans.

Darten

Urenlang naar darten kijken op een avond. Een echt programma waarbij mannen hele toernooien kunnen volgen. Niet alleen de nationale grote namen komen in beeld, maar er gebeurt ook veel internationaal.

RTL GP

Hierin vind je alle belangrijkste race-events terug die op het moment plaatsvinden. Zo kan je denken aan Formule 1, MotoGP en nog meer grote namen in de racewereld. De Dakar Rally is momenteel het belangrijkste onderdeel van het programma.

RTL Autovisie

Dit is een autoprogramma die diverse merken en ontwikkelingen op de voet volgt. Meedere bekende en minder bekende gasten schuiven aan om te vertellen over hun merken en waar de voorliefde vandaan komt.

Nog meer voor mannen

Dit mag toch wel het echte enige programma voor mannen genoemd worden, gepresenteerd door Maxim Hartman. Hij komt op voor de mannenrechten in Nederland waarbij de mannen steeds minder thuis te vertellen lijken te hebben en gaat de strijd aan met de vrouwen, die juist meer een prominente plek krijgen in de samenleving als een leidende rol.

Kies je tv pakket

Je hebt vele mogelijkheden om programma’s te bekijken met je tv abonnement. Kies je internet en tv van Telfort, dan kan je door middel van een glasvezelverbinding altijd je favoriete programma’s bekijken met een hoge internetsnelheid. En uiteraard kun je extra zenders toevoegen die meer sport, racing en andere mannelijke programma’s bevatten van jouw interesse. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van de races van Verstappen, volg je live darts en zijn er nog bergen aan onderwerpen voor mannen te vinden

0