Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Deze nieuwe kledinglijn van Shelby Brothers maakt van jou een échte Peaky Blinder

Posted on

Ook zo’n enorme Peaky Blinder-fan? Droom je er stiekem van om eens echt in de schoenen van Thomas Shelby of één van de anderen te staan? dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf nu is dat mogelijk! Nog niet zo langgeleden kwam namelijk het nieuws naar buiten dat Urban Bozz samen met Orange Fire een volledige Shelby Brothers collecte lanceert. Je kunt de kleding van Peaky Blinder voortaan dus gewoon bestellen! De collectie omvat pakken en schoenen van Shelby Brothers, maar ook exclusieve 1920’s tassen! 

De Peaky Blinders collectie

We hoeven je als fan natuurlijk niet uit te leggen dat Peaky Blinders zonder twijfel tot de allerbeste series van de afgelopen jaren behoort. Miljoenen mensen zijn fan van de serie en dat komt niet in de laatste plaats door de geweldige outfits van de Blinders. Ze zijn stijlvol en toch ruig. Dat is natuurlijk ook de reden dat er nu een volledige Peaky Blinders collectie is ontwikkeld. Eerder werden er al schoudertassen, laptoptassen en backpacks van tweed en leer op de markt gebracht, maar nu gaan Orange Fire en Urban Bozz nóg verder! 

Er komt namelijk een volledige Shelby-Brothers line met de kleding van Peaky Blinder. Dat betekent dat het niet alleen maar om tassen gaat, maar ook ompakken en schoenen van Shelby Brothers. Denk daarbij aan fantastische schoenen van Blackstone, de typerende flatcaps mét scheermesje en zelfs volledig handgemaakte maatpakken. Deze zijn van Brits tweed gemaakt. Dankzij de kledingvan Peaky Blinder is het mogelijk om jezelf nu helemaal te kleden in de stijlvan je favoriete personage! Maar je kunt natuurlijk ook naar eigen inzicht combineren of je hedendaagse outfit een klein jaren ’20 detail geven door er iets van de Peaky Blinders collectie bij te dragen. Alleen maar kwaliteit 

Overigens hoef je jezelf bij de pakken en schoenen van Shelby Brothers geen zorgen te maken over de kwaliteit. Die is namelijk uitstekend zoals je wellicht al gewend bent van Urban Bozz. Er wordt gewerkt met de beste materialen om de Peaky Blinders collectie mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stoffen van het bekende Britse Moon die exact dezelfde tweed stof als in de jaren ’20 leveren. Daarvoor zijn ze in de eigen archieven van het bedrijf gedoken zodat ze precies wisten welke stoffen er indertijd gebruikt werden. De kleding en accessoires zijn allemaal van zeer goede kwaliteit zodat je er jarenlang van kunt genieten. Er wordt samengewerkt met ontwerper Paul Verschraeg en die is ingezet voor de handgemaakte tweed maatpakken. Dankzij deze samenwerking tussen Nederlandse en Britse topkwaliteit is het voor iedereen mogelijk om een perfect passend tweed suit aan te schaffen tegen een redelijk betaalbare prijs.Je kunt vanaf nu hier terecht voor deze geweldige collectie!

0