Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De zelfbewuste stijlvolle man gaat voor een tijdloze bril, altijd! Vijf hippe modellen en soorten brillen!

Posted on

Trendy en zelfbewust? Kies voor een strak ontworpen bril!

Wanneer je bril stuk gaat of al jarenlang niet vervangen is en daardoor uit de tijd is geraakt, is het hoog tijd om je te oriënteren op een nieuwe, geschikte bril. Eigentijdse, stijlvolle mannen snappen dat je als zelfbewuste man niet zonder een modieuze bril kunt. Een bril is niet alleen noodzakelijk om scherp te kunnen zien, maar ook een stijlicoon voor de moderne man. Door een gave, strak ontworpen bril te dragen laat je zien dat je een man van deze tijd bent. Maar wat zijn de belangrijkste brillentrends voor 2019? Met onderstaande top vijf kies je snel en gemakkelijk een hippe bril uit waarmee je uitstijgt boven de middenmoot en er eigentijds en hip bijloopt.

1. Brillen met dunne kwaliteitsglazen

Een van de meer populaire brillentrends voor 2019 zijn brillen met dunne glazen van hoge kwaliteit. Brillenglazen zijn steeds dunner geworden, maar dat mag uiteraard niet ten koste gaan van de robuustheid van het glas. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een goede aanbieder van brillen met kwaliteitsglazen, zoals Mister Spex. Bij Mister Spex filter je zelf welk model, type, merk en vorm bril jouw voorkeur heeft, via een online filter.

2. Octagone en hexagone brilmonturen

Naast de kwalitatief hoogstaande Mister Spex brillen, is een van de meer interessante brillentrends voor 2019 de octagone – ofwel: achthoekige – en de hexagone – ofwel: zeshoekige – brilmontuur. Ronde brilmonturen zijn mooi en lekker veilig. Maar wil je echt opvallen? Kies dan voor een acht- of zeshoekige brilmontuur en steel de show, waar je ook bent!

3. Vintage bril modellen

Tegenwoordig mag en kan, vandaar ook dat vintage zonnebrillen in de afgelopen jaren een comeback hebben gemaakt. Ze worden steeds meer gespot in het straatbeeld Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een authentieke jaren 1920 ontwerp, of voor een hippie montuur uit de jaren 1960 of de aviator modellen die in de zeventiger jaren hip waren. Ook de ronde Oasis-brilletjes uit de jaren 1990 mogen weer, dus: de keuze is reuze!

4. Brilmonturen zonder randen

Ze duiken de laatste maanden steeds vaker op in het straatbeeld, als je je ogen goed de kost geeft: brilmonturen zonder rand. Randloze brillen hebben als voordelen dat ze lekker licht zijn en de gezichtscontouren mooi laten uitkomen. En ze staan lekker natuurlijk en authentiek! Het doet wel iets met je overkomen, en zoals met meerdere monturen het geval is kan niet iedereen er mee wegkomen. Check dus eerst eens op je gemak welke bril echt bij je past.

5. Gekleurde glazen

Ten slotte kun je met een gerust hart een bril kopen met gekleurde glazen. Met name geel en roze zijn hippe kleuren onder vrouwen, terwijl mannen vaker voor blauw kiezen.

0