Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De voordelen van wegwerpservies

Posted on

Wegwerpservies is servies dat maar één of een paar keer wordt gebruikt en vervolgens wordt weggegooid en eventueel gerecycled. Wegwerpservies wordt door bedrijven meestal in grote aantallen online besteld. Maar wat zijn nou de voordelen van wegwerpservies en waarom zou je het moeten aanschaffen? Lees verder voor een aantal voordelen van wegwerpservies. 

Goedkoop

Wanneer je voor een evenement glazen, borden en bestek nodig hebt wil je niet een heel nieuw servies moeten aanschaffen. Het ziet er mooi uit maar het is erg duur en breekbaar. Daarentegen is wegwerpservies erg goedkoop. Doordat het niet van glas, metaal of keramiek gemaakt wordt, zijn de productiekosten veel lager en dit maakt het voor bedrijven veel aantrekkelijker om wegwerpservies te kopen. Dit kan bijvoorbeeld heel makkelijk in grote aantallen bij Disposable Direct

Naast dat wegwerpservies goedkoop is om te produceren, is het ook goedkoop doordat het niet erg is als het kapot gaat en je dus geen nieuw servies hoeft te kopen. Wanneer je mooie dure glazen of borden koopt en er valt er een stuk, dan kost het veel om het te vervangen. Wegwerpservies is vaak gemaakt van plastic of karton en dat gaat niet snel kapot. Maar wanneer het wel kapot gaat, kost het erg weinig om het te vervangen. 

Goed voor het milieu

Veel wegwerpservies kan je meerdere malen gebruiken voordat je het weggooit. Maar zodra het wordt weggegooid, is het natuurlijk belangrijk dat het de natuur niet vervuilt. Daarom is wegwerpservies vaak recyclebaar, wat ervoor zorgt dat het goed is voor het milieu. Wegwerp glazen en borden worden vaak gemaakt van papier of plastic. Dit is makkelijk en goedkoop te recyclen. Zo draag je als bedrijf je steentje bij aan het beschermen van het milieu!

Er is veel keus

Tegenwoordig is er wegwerpservies is alle kleuren, maten en vormen. Kies voor een themafeestjes en leuk servies met piratenprint, of kies voor een bruiloft een mooi wit met goud servies en plastic champagneglazen. Dit zal jouw evenement nog mooier maken!

Er zijn dus heel veel redenen om te kiezen voor wegwerpservies. Het is goedkoop, het is goed voor de natuur en er is oneindig veel keus waardoor je altijd wel servies vindt dat bij jou evenement past!

0