Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De Tesla Cybertruck: love it or hate it

Posted on

Alweer een nieuwe Tesla!

Het houdt niet op met de ontwikkelingen op het gebied van elektrische rijden. Een van de bekendste merken die zich met elektrische voertuigen bezighouden, is het bekende merk Tesla. De nieuwe Tesla mogelijkheden zijn ook dit jaar weer meer dan interessant. Een van de meest recente nieuwe Tesla mogelijkheden is een gaaf elektrisch model, bekend als de Tesla Cybertruck. Deze wagen heeft een uniek karakter en een ontwerp dat zonder meer revolutionair genoemd kan worden. Het is een voertuig waar je smoorverliefd op kunt worden. Voor anderen is de Tesla Cybertruck juist een verschrikkelijk ontwerp waar ze een hartgrondige afkeer van hebben. Hoe zit dit precies? Wat zijn de aantrekkelijke en minder aantrekkelijke kenmerken van de nieuwe Tesla Cybertruck? En hoe duur is de Tesla Cybertruck eigenlijk?

Wat de Tesla Cybertruck zo bijzonder maakt: een unieke automodel!

De Tesla Cybertruck is een rechtlijnige en hoekig ontworpen elektrisch voertuig dat een combinatie vormt tussen een truck en een sportauto. Tesla promoot dit zeer bijzondere model wagen als een bolide die veelzijdiger is dan een truck of vrachtwagen, en sneller rijdt dan een sportauto. Het exterieur van de Tesla Cybertruck is van een zeer robuuste kwaliteit, namelijk gemaakt van roestvrij 30X-staal. De buitenkant van de Tesla doet visueel maar ook qua materiaal denken aan een tank en biedt optimale bescherming aan de inzittenden. Een super veilige auto met een exoskelet van superieure kwaliteit dus! Verder is het glas van de Tesla gepantserd en ‘ijzersterk’. Het laadvermogen en trekgewicht van de Tesla Cybertruck zijn ongeëvenaard. Ten slotte is de elektrische aandrijving van de Cybertruck een groot pluspunt: er zit een krachtige accu in die, afhankelijk van het model, een actieradius heeft van 400 tot 800 kilometer.

Ook kenmerken die sommige mensen tegenstaan…

De vele voordelen van de Tesla Cybertruck maken dit model erg geliefd onder liefhebbers van elektrische voertuigen. Maar zoals bij meerdere auto’s geldt ook hier: you love it or you hate it. Het ontwerp, met erg strakke lijnen, en het feit dat de Tesla op een militair voertuig lijkt, vinden sommige autoliefhebbers echt verschrikkelijk. Deze auto rijdt je niet om romantisch voor de dag te komen. Maar zoek je een eigentijdse auto die veilig, robuust, voordelig en comfortabel rijdt? Dan zit je met de Tesla Cybertruck wel goed.

Hoe duur is de Tesla Cybertruck?

Ten slotte nog een antwoord op de vraag hoe duur is de Tesla Cybertruck nu? De voordeligste uitvoeringen zijn verkrijgbaar vanaf zo’n 35.000 euro. Hiervoor koop je en zeer sterke, veilige en bijzondere elektrische auto waarmee je jarenlang vooruit kunt!

Lees ook: Porsche gaat met de nieuwe Taycan de strijd aan met Tesla

0