Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De oplossing voor smalle voeten: smalle herenschoenen

Bij het kopen van nieuwe herenschoenen is het belangrijk om de juiste maten te vinden. Vooral als je smalle of brede voeten hebt. De oplossing voor smalle voeten zijn smalle herenschoenen, deze sluiten goed aan op je voeten. Wil jij graag smalle herenschoenen kopen? We vertellen je graag in deze blog meer over de smalle herenschoenen, welke voordelen eraan zitten en welke soorten smalle herenschoenen er zijn. Ben jij benieuwd naar de smalle herenschoenen? Lees dan snel deze blog verder.

Smalle voeten voor smalle herenschoenen

Geen enkele voeten zijn hetzelfde. Zo kunnen herenvoeten variëren in verschillende maten en vormen. Wanneer je nieuwe schoenen gaat kopen is het belangrijk dat je nieuwe schoenen lekker zitten en lopen. Je wilt niet dat je blaren krijgt, de schoenen te breed of smal zijn of te weinig ondersteuning biedt. Het zou zonde zijn als je je nieuwe schoenen in de kast terecht komen omdat ze niet goed en lekker zitten. Om dit te voorkomen is het goed om te kijken naar je maten van je voet. Vaak wordt er alleen naar de lengte maat gekeken als je nieuwe schoenen gaat kopen. Maar de breedte maat van je voet is ook een erg belangrijk onderdeel bij het kopen van nieuwe schoenen. Het komt voor dat heren nieuwe herenschoenen willen kopen maar de breedte maat niet aansluit. Dan zijn je voeten smaller dan het gemiddelde. Je voet wankelt dan makkelijk heen en weer in de schoen of je hebt weinig grip in je schoen tijdens het lopen. Gelukkig zijn er smalle herenschoenen.

Smalle herenschoenen zijn de oplossing voor heren met een smalle breedte maat. De smalle herenschoenen is een speciale schoen waarbij de herenschoen een smalle breedte maat heeft. Dit betekent dat de breedte van de schoen smaller is dan normaal. Hierdoor kunnen heren met smalle voeten schoenen kopen die goed aansluit aan hun voeten. En dus geen pijn of problemen krijgen met hun voeten. 

Opmeten van de breedte maat

Voordat je smalle herenschoenen gaat kopen is het belangrijk om te kijken welke breedte maat je hebt. Als je fysiek in de winkel herenschoenen gaat kopen kan je je breedte maat laten opmeten, net zoals je lengte maat. Je kan ook zelf gemakkelijk je breedte maat thuis opmeten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een meetlint. Als eerste moet je met een meetlint de lengte van je voet opmeten. Dit is van belang om erachter te komen onder welke categorie breedte maat je valt. Na het opmeten van je lengte maat kan je met het meetlint je balomvang opmeten. Het opmeten van je balomvang zorgt ervoor dat je de juiste smalle herenschoenen kan kopen en niet belast raakt. De centimeters van je lengte en breedte maat zijn samen gekoppeld aan een schoenmaat en breedte maat. 

Je hebt verschillende categorieën waarin je met je breedte maat kan vallen. Als je smalle voeten hebt kom je waarschijnlijk in wijdte E. Dit is namelijk de categorie voor smalle voeten. Wanneer je online smalle herenschoenen gaat kopen of passen fysiek in de winkel is het voordelig om hierop te letten. Zo koop je de juiste breedte maat speciaal voor jouw voeten.

Verschillende soorten smalle herenschoenen

Je weet nu wat smalle herenschoenen zijn en hoe je zelf je breedte maat kan opmeten. Maar je wilt natuurlijk ook mooie smalle herenschoenen kopen die lekker zitten. Het aanbod van smalle herenschoenen wordt steeds groter en ruimer. Wil je graag in het dagelijks leven mooie sneakers, stevige wandelschoenen of nette schoenen voor je werk? De smalle herenschoenen zijn tegenwoordig steeds meer verkrijgbaar in wijdte E voor smalle voeten. Zo kan je dagelijks genieten van mooie smalle herenschoenen die perfect op je voeten aansluiten. Hiermee krijg je geen pijn in je voeten en kan je optimaal genieten van de mooie smalle herenschoenen. 

Welke voordelen hebben smalle herenschoenen

Smalle herenschoenen zijn de oplossing voor heren met smalle voeten. Het kopen van verkeerde schoenen komt nog vaak voor. De meeste herenschoenen hebben alleen verschillende maten in de lengte en niet in de breedte. Hierdoor worden herenschoenen vaak gekocht op lengte maat. Je ziet vaak dat de herenschoenen eigenlijk dan te breed of smal zijn in vergelijking met je voeten. De problemen die hieruit ontstaan zijn het volgende:
– pijn aan de voeten
– te weinig ondersteuning
– te krap zit
– je voet afgekneld wordt
– blaren ontstaan
– klachten in je houding

Zo zie je dat er ontzettend veel problemen kunnen ontstaan wanneer je de verkeerde schoenmaat koopt of een onjuiste breedte maat. De schoenmaten zijn dus ontzettend belangrijk zodat je deze problemen kan voorkomen.

Merken zoals Gijs of Livingstone bieden smalle herenschoenen aan waarbij je niet alleen verschillende lengte maten hebt maar ook breedte maten. Dit biedt een mogelijkheid voor heren die smalle voeten hebben om ook smalle herenschoenen te kunnen kopen. Dit zorgt ervoor dat je voldoende ondersteuning krijgt tijdens het lopen en geen pijn in je voeten krijgt na een hele dag smalle herenschoenen te hebben gedragen. Je wilt natuurlijk wel dat je in de ochtend met plezier je nieuwe smalle herenschoenen aan doet en de hele dag door erop kan lopen zonder dat je pijn krijgt of van schoenen moet ruilen. 

Voor heren met smalle voeten is het kopen van de juiste herenschoenen erg belangrijk. Je voorkomt een hoop pijn en problemen als je kiest voor smalle herenschoenen. Of je nu smalle herenschoenen wilt in sneaker vorm of nette schoenen voor je kantoorbaan, je kan genieten van de smalle herenschoenen die heerlijk zitten, lopen en er super hip uitzien. 

0