Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De nieuwste trends omtrent trouwpakken

Posted on

Ok, ze heeft dus ja gezegd. Of heb jij eindelijk ja gezegd? Hoe dan ook: je gaat trouwen, gefeliciteerd! Ben je het trouwfeest al aan het regelen? Een trouwlocatie kan je niet vroeg genoeg reserveren. Jullie hebben al een datum toch? Mooi!

Lees en koop makkelijker je pak

Maar heb je ook al aan een trouwpak gedacht? Ja, je zult er echt aan moeten geloven. Jij wil naast een mooie bruid staan, zij dolgraag naast een goed geklede man. Slaat de schrik je al om je hart? Dat is niet nodig, we helpen je alvast op weg. We benoemen kort de trends van dit moment. Dan stap je straks vol kennis die winkel binnen en hoef je niet meer al te verrast op te kijken.

Driedelig super chic

Tja, als jij dacht dat alleen casual een trend is, heb je het mis. Juist ook het chique driedelige pak is weer helemaal in. Onder je jasje draag je een stijlvol gilet, ook wel zo prettig als je eenmaal los gaat op de dansvloer.

Met kleur zit je (bijna) altijd goed

Jouw aanstaande gaat vast niet blij worden van zwart of grijs. Maar blauw is altijd mooi, bordeauxrood doet het op dit moment erg goed en ook een groen trouwpak is helemaal in.

Prints zijn hot

Op jullie bruiloft is de bruid het middelpunt van de belangstelling. Maar jij bent de man van de avond, of je nou wil of niet. Waarom zou je dan ook niet een beetje mogen opvallen? Dus ja, dat strakke blauwe pak met dat bijzondere patroon is een uitstekende keuze. Of doe eens gek, kies een outfit in bloemenpatroon. Of vind je een groen trouwpak al gewaagd genoeg?

Nog niet moe van al dat shoppen? Trek eens een geruit pak aan en zie hoe het je staat. Vind je vriendin het prachtig? Mooi, je hoeft het maar één hele dag aan. Wil je je pak helemaal afmaken, neem dan een strik of een stropdas en je bent écht haar droomman.

Gave accessoires

Naast stropdas en strik doen bretels het ook altijd goed. Schoenen die perfect passen bij je trouwoutfit maken het tenslotte helemaal af. Een mooie trouwdag gewenst!

0