Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De mooiste autoroutes door Ibiza

Ibiza staat bekend als het partyeiland. Je gaat erheen om te genieten van de feesten met de grootste artiesten. Het is het eiland waar de beroemdheden overal te vinden zijn. Wat echter minder bekend is, is dat het ook het eiland is waar je van grote schoonheid kan genieten. Bijvoorbeeld door autoroutes door Ibiza te volgen. Dat geldt zeker wanneer je de volgende routes volgt.

auto huren op Ibiza

De zuidkant van het eiland

Wanneer je de zuidkant van Ibiza gaat ontdekken, dan zal je onder andere de wat grotere plaatsen van het eiland tegenkomen. Dit is interessant, want hier ligt veel geschiedenis. Je kunt een auto huren op Ibiza, dus het is heel gemakkelijk mogelijk om deze route te rijden. Dit is één van de mooie routes in Ibiza die je eigenlijk wel een keer gedaan moet hebben. Je stopt in ieder geval in Ibiza stad. Daar kan je genieten van al het goede in het leven. Ook rijd je naar San Antoni de Portmany. In deze havenstad kan je genieten van alles wat met het vissersleven te maken heeft. Langs de kust rijden is bovendien sowieso aantrekkelijk.

Het noorden van Ibiza

De mooie routes in Ibiza zijn ook in het noorden te vinden. Daar rijd je niet zozeer om de plaatsjes te ontdekken. Je gaat er eerder heen om van de bijzondere natuur op het eiland te genieten. Dat neemt niet weg dat je er wel ook leuke dorpjes zal tegenkomen. Santa Eularia del Riu is een voorbeeld. Dit is ook niet zomaar een voorbeeld, want dit is de plek van de bekende hippiemarkten op het eiland. Tussendoor stop je ook om lekker op het terras te genieten van een koel drankje en wat typische tapasgerechten die je specifiek alleen op dit eiland vindt.

mooie routes in Ibiza

Ga door het midden

Ibiza is meer dan alleen maar de kust. Autoroutes door Ibiza volgen kan je daarom ook heel letterlijk nemen. Je kunt ook door het midden van het eiland gaan. Een auto huren op Ibiza is dan wel aan te raden. Je komt namelijk veel zandwegen en dergelijke tegen. Je hebt dus wel een voertuig nodig dat hiertegen bestand is. Natuur is het sleutelwoord op deze routes. Lekker genieten van het groen in de zon is de ideale manier om te ontspannen. Als de feesten in de nachtelijke uren de stress nog niet voldoende hebben weggenomen, dan doen deze mooie routes het wel. Geniet er daarom optimaal van als je er bent.

0