Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De makers van de Netflix-serie Undercover zijn bezig met seizoen 2

Vanaf 24 februari was het eerste seizoen van de Netflix-serie Undercover te bekijken op het Belgische tv-kanaal Eén. Sinds drie mei zijn de tien afleveringen van de serie Undercover ook op Netflix te zien. In de Netflix-serie gaat het over een koppel dat wil infiltreren bij het criminele circuit van Ferry Bouwman. De opdracht komt vanuit de Nederlandse overheid. Ferry Bouman is een van de grootste XTC producenten in de wereld. Hij woont op een camping, net over de grens in België, en leidt daar een leven in luxe. Echter had hij niet kunnen vermoeden dat er een Nederlands stel in zijn netwerk infiltreert. Het Nederlandse koppel, gespeeld door Anna Drijver en Tom Waes, probeert het geheime netwerk op te rollen.

Lovende reacties seizoen 1.

In eerste instantie kwamen er negatieve reacties over het dialect dat in de Netflix-serie Undercover wordt gesproken. Maar Netflixs geeft de mogelijkheid om ondertiteling in te schakelen. Na de eerste kritieken over het accent, kwamen de lovende reacties naar voren. De kijkers kunnen niet wachten het nieuwe seizoen Undercover. En voor hen is er goed nieuws: de makers zijn bezig met het tweede seizoen Undercover. 

Wat is er al bekend over het tweede seizoen Undercover. 

Vanaf twee april zijn de opnames van het tweede seizoen gestart. Tom Waes, de hoofdrolspeler uit Undercover en kent als Bob of Peter, bevestigd dit nieuws. Op Social Media plaatste hij een foto samen met de vrouwelijke hoofdrolspeelster Anna Drijver. Beiden keren terug in het nieuwe seizoen van Undercover. Ook heeft de filmproducent de bewoners in de buurt van de opnames in Brabant ingelicht. Bewoners wordt gevraagd ruimte te maken voor de filmploeg. 

Nog even geduld…

We moeten nog even wachten omdat het nieuwe seizoen Undercover nog wordt opgenomen tot eind september. Begin 2020 wordt het volgende seizoen naar verwachting uitgezonden op Netflix. Nog even geduld dus!

0