Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De leukste gadgets voor onder de 50 euro!

Kleine gadgets, grote gadgets, nutteloze gadgets, de meeste van ons mannen zijn gek op gadgets. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet verzinnen of er is een gadget voor gemaakt. Hierdoor zijn er ook veel onzin gadgets op de markt. Wat nu als je op zoek bent naar échte geniale, originele en unieke gadgets? Zoek dan niet verder, want wij hebben alvast research voor je gedaan, en presenteren je graag de nieuwste gadgets voor onder de 50 euro! Slimme en originele gadgets die je nerdy hart vast sneller doen slaan. Benieuwd? Scroll dan snel verder!

Roll up drum kit

Een voorbeeldige cross-over van speelgoed en muziekinstrument: De Roll Up Drum Kit. Deze biedt een manier om te beginnen met drummen of te oefenen waar je maar wil. Compleet met 9 pads, ‘voetschakelaars’ voor hi-hat en bass drum, demo- en opnamefunctie en de mogelijkheid om zonder problemen een koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten. Het geheel is super licht, super compact en daardoor makkelijk te vervoeren en op te bergen. 

Kenmerken:

– Professionele, elektrische trommels

– Door het hoogwaardige siliconen materiaal kan het eenvoudig worden opgerold en overal mee naartoe worden genomen.

– Met 9 triggerpads, 2 pedalen en drumstokken

– Pedalen geven je een verscheidenheid aan percussie

– Moet worden aangesloten op een koptelefoon of luidspreker, zodat je kunt spelen

– V+/ V- toetsen: Verhoog/verlaag het volume

– Demo knop: druk op de knop om een demo liedje te selecteren en af te spelen

– T+/ T- toets: pas het tempo van de demo aan; druk beide toetsen tegelijk in om terug te keren naar de standaardwaarde

– Stijlknop: druk op deze knop om de 7 verschillende trommels te selecteren

De leukste gadgets voor onder de 50 euro: E88 Smart Drone met Camera

Jij wil ook de beste drone ervaring toch? Dan is de E88 drone van FeelsGoods perfect voor jou! Door het gemakkelijke besturingssysteem, is het voor iedereen mogelijk om de drone te besturen. Zelfs als je het voor het eerst probeert zou het je kunnen lukken. Door de mooie extra’s op de drone, zoals 50x zoom en automatische foto- en video recording, krijg je de beste drone ervaring.
De drone beschikt over een 4K Full HD camera. Dit zorgt ervoor dat je zeer scherpe foto’s en video’s kunt maken. De foto- en videoresolutie uit zich dan ook in 1920*1080P. De video wordt afgespeeld met 30 fps. Dit zorgt ervoor dat er geen haperingen in het beeld komen te zitten.
Wanneer de batterij bijna leeg is of de drone de verbinding kwijt raakt, keert hij automatisch terug naar de aangegeven ‘home’ locatie. Zo hoeft u niet bang te zijn dat de drone uit de lucht valt wanneer deze bijna leeg is. Ook keert hij terug wanneer de verbinding weg is en valt hij dus niet direct uit de lucht.
Met één handgebaar maak je foto’s en video’s. Super handig toch? De drone herkent het gebaar dat je maakt en zal hierop reageren met een foto of het starten van een video. Bij het “peace” gebaar wordt er een foto gemaakt. Bij het opsteken van je hand start de drone een video.

Strydo 2 in 1 Sterren Projector

Wie altijd al eens zich tussen de sterren heeft willen wanen en er meer kennis over heeft willen hebben, kan nu tenminste een piepkleine glimp opvangen van hoe het er daar uit zou kunnen zien. Met de Strydo 2 in 1 Sterren Projector, die sterren, gaswolken, maan en wat er verder nog in het (waarneembare) heelal te zien is, naar het plafond gooit. Dit ziet er natuurlijk heel spectaculair uit – vooral met de passende soundtrack door de ingebouwde Bluetooth luidspreker – en geeft de verbaasde kijker een piepkleine indruk van wat hij zou kunnen verwachten als hij de genoemde stap zou kunnen zetten. 

Slot met vingerafdruk

Bij het zien van dit slot vroegen we ons direct af  waarom heeft niemand daar eerder nog aan gedacht? Een slot waarvan je én de code niet van hoeft te onthouden, én de sleutel niet kan verliezen. Double win situatie dus. De naam zegt het zelf, dit slot werkt simpelweg op basis van je vingerafdruk. En voor de duidelijkheid; niet alleen jouw vingerafdruk, maar je kan er 10 verschillende afdrukken inzetten. Handiger als dit wordt het niet… Je zocht nog naar een leuk gadget om cadeau te doen aan een globetrottende vriend of vriendin? Search no more. 

– Gewoon je vinger op de sensor houden om het elektrische slot te openen

– Kan tot 10 verschillende vingerafdrukken opslaan

– Met LED lichten

– Vingerafdruk (Administrator) opslaan: Houd je vinger op de sensor voor ca. 3 seconden – doe je vinger weg wanneer het blauw licht knippert – neem vervolgens je vingerafdruk bij het groen knipperend licht – bij blauw licht is het in orde, bij rood licht niet – je hoort een lange toon en ziet groen licht wanneer alles oké is

0