Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De genomineerde voor ‘Esquire’s Best Geklede Man 2018’ op een rijtje

Esquire’s Best Geklede Man 2018

We hebben er even op moeten wachten, maar het is weer zover: de genomineerden van Esquire’s jaarlijkse verkiezing voor de Best Geklede Man 2018 zijn bekend. Deze prijs wordt al 20 jaar uitgereikt aan hen die volgens het magazine de beste persoonlijke stijl hebben. Esquire heeft 5 mannen genomineerd die in 2018 het beste voor de dag wisten te komen. Wie zijn deze goedgeklede heren? Wij hebben de kanshebbers voor je op een rijtje gezet. 

Daan Boom

Daan Boom is bekend van het programma Streetlab, dat hij samen presenteert met zijn vrienden Stijn van Vliet, Jasper Demollin en Tim Senders. Met dit programma werden zij genomineerd voor de 50ste Gouden Televizier-Ring. 
Nu is hij genomineerd als Best Geklede Man van 2018. Zijn stijl is eigenzinnig, een beetje hipster, en combineert chique met sportief: wat Daan betreft kan een overhemd en een blazer prima samen met een trainingsbroek. 

Freddy Tratlehner

Freddy Tratlehner, oftewel Vjeze Fur, is bekend als rapper en zanger van De Jeugd van Tegenwoordig. Sinds hun grote doorbraak in 2005 met de single “Watskeburt?!” zijn zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene, en wonnen ze onder andere een Edison en een Gouden Harp. 
Ook qua stijl is Freddy een man van formaat. Hij neemt zichzelf nooit te serieus en schuwt kleurige prints niet. Toch weet hij, ondanks gedurfde combinaties, iedere outfit smaakvol te houden. 

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy werd in 2016 door radiozender 3FM uitgeroepen tot Serious Talent, en sindsdien gaat zijn carrière lekker. Genomineerd voor een Edison award voor de Beste Nieuwkomer, een debuutalbum dat met lof werd ontvangen, en nu één van de Best Geklede Mannen. Zijn formele stijl is scherp en dandy-esque, maar in zijn vrije tijd draagt hij het liefst jeans met gympen en een mooie jas. 

Gijs Naber

Acteur Gijs Naber heeft een lang CV met niet de minste titels: Zwartboek, De Heineken Ontvoering, Loft. In 2014 won hij de Gouden Kalf voor Beste Acteur voor zijn rol in Aanmodderfakker. Zijn stijl is bescheiden en praktisch, maar probeert hij ook chique te houden. Zo combineert hij jeans en sneakers het liefst met een designerjas. 

Jesse Klaver

De jonge fractievoorzitter van GroenLinks steekt qua stijl met kop en schouders boven de rest van politiek Den Haag uit. Idealisme en stijl zijn twee woorden die niet vaak samen in één zin genoemd worden, maar Jesse Klaver combineert het feilloos met elkaar. In zijn functie is hij altijd formeel gekleed met zijn scherp gesneden pakken, maar in zijn vrije tijd mogen de mouwen opgestroopt worden.

0