Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De Breaking Bad film is er bijna!

Breaking Bad, the series

Zes jaar geleden kwam er helaas een eind aan één van de beste series van de afgelopen twee decennia: Breaking Bad. In de serie volgden we Walt White, een scheikundeleraar aan de middelbare school in Albuquerque die terminale kanker heeft, en Jesse Pinkman, één van zijn gevallen leerlingen, terwijl ze samen crystal meth brouwen. Samen beleven ze de wildste avonturen, avonturen die Walt in zijn wildste dromen nooit dacht te beleven.

De serie telde vijf seizoenen en liep van 2008 tot 2013. Niet alleen de fans waren gek op de serie, de serie sleepte een zestal Emmy Awards in de wacht.

Breaking Bad film

Al enkele maanden vinden we op het Instagramaccount van Aaron Paul en Bryan Cranston verwijzingen naar een Breaking Bad film. In augustus kregen we dan eindelijk een antwoord op de prangende vraag: wanneer komt Breaking de Bad film uit? Op 11 oktober wordt de Breaking Bad film op Netflix gereleased.

Het verhaal is nog niet helemaal duidelijk maar één ding is zeker: de film is een sequel en het verhaal zal zich afspelen na de serie. Toch is er nog maar weinig bekend van het hele verhaal. We moeten de puzzel zelf zien op te lossen aan de hand van de afloop van de serie en de Breaking Bad trailer. Er heerst namelijk nog wat onduidelijkheid over wat er met Jesse Pinkman is gebeurd aan het einde van de serie.

In de Breaking Bad trailer krijgen we enkel vriend en collega-drugdealer Skinny Pete te zien in een verhoorruimte met vijf agenten. Skinny Pete vertelt de agenten dat hij echt geen idee heeft waar Jessy Pinkham zich bevindt. De Breaking Bad trailer doet ons in ieder geval wel uitkijken naar de film El Camino: A Breaking Bad Movie.

Wanneer komt breaking de bad film uit?

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten; binnen minder dan een maand komt de film al uit op Netflix. 11 oktober is een datum in met stip aan te duiden in de agenda. In tussentijd kunnen we nog genieten van de afleveringen van Breaking Bad en Better Call Saul op Netflix.

0