Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De beste versiertips van barmannen

Posted on

Barmannen zien dagelijks het slagen en falen van mannen die hun beste verleidingskunsten bovenhalen. Hierdoor zijn zij de beste ervaringsdeskundigen als het op vrouwen versieren aan komt. Hoe draai jij elke vrouw rond je vinger en wat kun je beter niet doen? Hieronder zetten we de beste versiertips van echte kenners op een rij.

Gooi die cliché openingszinnen overboord

‘Kan ik je een drankje aanbieden?’ of ‘Kom je hier vaak?’ zijn openingszinnen waarmee je weinig indruk maakt. Volgens barmannen pak je het beter subtiel aan. Geef niet meteen een compliment of een drankje, maar begin een normaal gesprek over iets dat op dat moment gebeurt. Je kunt bijvoorbeeld haar mening vragen over iets en op die manier een gesprek opbouwen. Daarna kun je haar eventueel een drankje aanbieden. Wat je ook doet, maak geen gebruik van foute openingszinnen. 

Praat ook met haar vriendinnen

Is ze omringd door een groepje vriendinnen, probeer haar dan niet volledig af te zonderen van de groep. Wees sociaal en praat ook met haar vriendinnen. Stel eventueel jouw vrienden aan hen voor en maak samen plezier. Zorg er wel voor dat je niet te veel aandacht geeft aan haar vriendinnen, maar toon dat jij interesse hebt in haar. Wanneer de tijd rijp is, zal zij samen met jou afstand nemen van de groep.

Heb altijd genoeg cash op zak

Zeg nooit ‘nee’ tegen een vette bonus in het casino. Extra cash op zak hebben is belangrijk als je een vrouw wilt versieren. Als zij op het einde van de avond met je meegaat, wil je natuurlijk niet eerst nog naar de pinautomaat gaan en haar laten wachten. Een man met lege handen is niet sexy, zorg dus altijd voor voldoende cash geld. 

Wees een echte gentleman

Een verzorgd uiterlijk is belangrijk, maar let ook op hoe je met haar en je omgeving omgaat. Kijk niet op je smartphone als ze tegen je praat, maar wees een echte gentleman. En niet alleen tegenover haar, ook ten opzichte van alle andere mensen die je tegenkomt zoals de barman, de portier of mensen die per ongeluk tegen haar aanlopen. Blijf altijd beleefd en respectvol en geef haar de aandacht die ze verdient. 

Focus je niet te veel op het versieren

Wat barmannen vaak opmerken is dat mannen soms te hard hun best doen tijdens het versieren. Het doel van je avond is om een leuke tijd te hebben. Focus je niet enkel op het verleiden zelf, maar wees jezelf en voer een normaal gesprek. Als jij je goed en zelfzeker voelt en gewoon een leuke tijd beleeft, zullen de vrouwen vanzelf naar je toekomen.

0